Fristående kyl

    Liebherr - comfort fristående kylskåp ksl 2834

    PRODUKTKOD: KSL2834

    12 022,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55 cm
    • Djup: 63 cm
    • Höjd: 140 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - comfort fristående kylskåp ksl 2834

    Detta fristående kylskåp från Liebherr ger dig en bekväm och pålitlig kylning för dina matvaror. Med en rad användarvänliga funktioner och en elegant design är detta kylskåp perfekt för hushåll av alla storlekar.

    Funktioner

    Hög kapacitet: Ksl 2834 har en imponerande kapacitet på XX liter, vilket ger gott om utrymme för att lagra alla dina matvaror.

    Effektiv kylning: Den avancerade kyltekniken gör att kylskåpet kan hålla en jämn och konstant temperatur för att bibehålla livsmedlens färskhet och kvalitet.

    Justerabara hyllor: Ksl 2834 kommer med justerbara hyllor, vilket ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina behov. Du kan enkelt flytta eller ta bort hyllor för att skapa mer plats för större föremål.

    LED-belysning: Med den inbyggda LED-belysningen får du en bra överblick över kylskåpets innehåll samtidigt som det ger en energieffektiv och jämn belysning i hela utrymmet.

    Ljudlöst drift: Med sin tysta drift stör inte ksl 2834 din vardag. Du kan njuta av ett tyst och avkopplande hemmiljö utan att bli störd av kylskåpets ljud.

    Innovativt design: Ksl 2834 har en snygg och modern design som kommer att komplettera alla kök. Den rostfria stålfärgen och den eleganta ytan gör kylskåpet till en snygg inredningsdetalj.

    Liebherr - comfort fristående kylskåp ksl 2834 är den perfekta lösningen för dig som söker ett pålitligt och effektivt kylskåp med användarvänliga funktioner och en stilren design. Med sin höga kapacitet och justerbara hyllor får du gott om plats för att organisera och förvara dina matvaror på bästa sätt.

    Mått
    Bredd
    55 cm
    Vikt
    46.40 kg
    Djup
    63 cm
    Höjd
    140 cm
    Specifikationer
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående
    Paket
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: