Fristående kyl

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd5224

    PRODUKTKOD: CND5224

    15 970,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR - FRISTÅENDE KYL- OCH FRYSDISK VIT PLUS EASYFRESH OCH NOFROST CND5224

    Översikt:

    LIEBHERR - FRISTÅENDE KYL- OCH FRYSDISK är en funktionell och stilren vit kyl- och frysenhet som passar perfekt in i ditt kök. Med sin smarta design och innovativa funktioner håller den dina livsmedel fräscha och välorganiserade.

    Egenskaper:

    EasyFresh

    Denna modell är utrustad med Liebherr's EasyFresh-teknik, vilket möjliggör individuell inställning av temperaturen för de olika facken i kylen. På så sätt kan du anpassa förvaringen för olika typer av livsmedel och hålla dem vid optimal temperatur för långvarig hållbarhet.

    NoFrost

    En annan imponerande funktion i denna kyl- och frysdisk är NoFrost-tekniken. Med NoFrost behöver du aldrig mer avfrosta frysen för att bli av med isbildning. Den avancerade teknologin ser till att fuktighet avleds från frysen och förhindrar isbildning, vilket sparar dig tid och energi.

    Design och kapacitet:

    Med sin fristående design är denna kyl- och frysdisk enkel att placera var som helst i ditt kök. Den har en stilren vit yta som lätt smälter in i olika inredningsstilar.Kapaciteten på CND5224 är imponerande med en total volym på XX liter. Kyldelen har en generös volym på XX liter medan frysdelen har en kapacitet på XX liter. Det ger dig tillräckligt med plats för att förvara alla dina färska råvaror, färdiga måltider och frysta varor.

    Funktioner:

    - Justerbara glashyllor - Multibox för smärre förvaring - Inbyggd LED-belysning - Elektronisk temperaturkontroll - Ljudlös drift

    Sammanfattning:

    LIEBHERR - FRISTÅENDE KYL- OCH FRYSDISK är det perfekta tillägget till ditt kök. Med sina innovativa funktioner som EasyFresh och NoFrost håller den dina livsmedel fräscha och långvariga. Dess generösa kapacitet och stilrena design gör att den smidigt integreras i ditt köksinredning. Med justerbara hyllor och en mängd andra praktiska funktioner är denna kyl- och frysdisk säker på att bli en viktig del av ditt hem.
    Mått
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: