Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5

    PRODUKTKOD: FAB32RCR5

    37 357,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 196.8 cm
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5

    Alla dina kylbehov i ett fantastiskt kylskåp!

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5 är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och svala. Med dess eleganta och tidlösa design är detta kylskåp inte bara praktiskt, utan också en attraktiv inredningsdetalj i ditt kök. Dessutom finns det i flera färgalternativ, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd, så att du kan välja den som passar bäst till din stil och inredning.

    Placering och storlek

    Detta kylskåp är utformat för att vara fristående och passar perfekt i de flesta kök. Med dess bredd på 60.1 cm, djup på 72.8 cm och höjd på 196.8 cm har det tillräckligt med utrymme för alla dina matvaror.

    Funktioner och prestanda

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5 har en anslutningseffekt på 127 W och har en frysens stjärnklass på 4. Dess klimatklass är N, SN, ST, T, vilket gör det lämpligt för alla typer av klimatförhållanden. Med en ljudnivå på endast 37.0 dB är det också tyst och stör inte din vardag.

    Kylskåpet har ett dynamiskt kylningssystem med en fläkt för att säkerställa en jämn temperaturfördelning i hela kylen. Detta hjälper till att hålla dina matvaror fräscha längre. Dessutom har det LED-belysning, vilket ger en klar och energieffektiv belysning i kylen.

    En av de mest praktiska funktionerna i detta kylskåp är NoFrost-teknologin, som förhindrar isbildning och frostsättning i frysen. Detta innebär att du aldrig behöver bekymra dig för att frosten ska byggas upp och att du måste avfrosta den. Dessutom har det en snabbfrysning och snabbkylning, vilket är perfekt när du behöver frysa in eller kyla ner livsmedel snabbt.

    Design och användarvänlighet

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5 har en elegant och stilren design. Det har glashyllor, vilket ger en lyxig touch och gör det enkelt att organisera dina matvaror. Det har också en temperaturvarning och en öppen dörrvarning, vilket hjälper till att hålla din mat trygg och fräsch. Dessutom har det en ägghylla för att säkert hålla dina ägg i kylen.

    Energisnål och miljövänlig

    Detta kylskåp har en energiförbrukning på endast 178.0 kW/h per år, vilket innebär att det är energisnålt och miljövänligt. Dess energiklass är A+++, vilket garanterar låg energiförbrukning och sparar pengar på din elräkning.

    Säkerhet och praktisk användning

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5 har en säkerhet vid strömavbrott på 40.0 timmar, vilket innebär att dina matvaror fortfarande kommer att vara säkra och fräscha även om det skulle vara ett strömavbrott.

    Sammanfattning

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32RCR5 är den ultimata lösningen för dina kylbehov. Med dess eleganta design, smarta funktioner och energisnåla prestanda kommer detta kylskåp att vara en tillförlitlig och snygg följeslagare i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB32RCR5 Beige
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    72.8 cm
    Bredd
    60.1 cm
    Höjd
    196.8 cm
    Vikt
    103.4 kg
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Dörröppning
    Vänster
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Sladdlängd
    2.0 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    6.0 kg
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    97.0 L
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Nettovolym (Kyl)
    231.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    2 st
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    178.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    40.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Anslutningseffekt
    127 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: