Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32LBL5

    PRODUKTKOD: FAB32LBL5

    37 357,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 196.8 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning - Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB32LBL5

    En modern och elegant design

    Detta Smeg FAB32LBL5 kylskåp kommer i en snygg svart färg som ger en modern och elegant touch till ditt kök. Det fristående kylskåpet har en stilren design och passar perfekt för dig som vill ha en apparat som både är funktionell och estetiskt tilltalande.

    Optimal placering

    Detta kylskåp är fristående och kan placeras var som helst i ditt kök. Med en bredd på 60.1 cm, djup på 72.8 cm och höjd på 196.8 cm finns det gott om utrymme för förvaring av dina livsmedel. Du kan enkelt anpassa placeringen av kylskåpet efter dina behov och önskemål.

    Avancerade funktioner

    Detta kylskåp är utrustat med flera avancerade funktioner för att maximera bekvämligheten och bevara livsmedlen på bästa möjliga sätt. Den har dynamiskt kylningssystem med en fläkt som säkerställer jämn luftfördelning i hela kylskåpet. Dessutom har den NoFrost-teknologi som förhindrar frostbildning och behovet av manuell avfrostning.

    Funktioner för snabb kylning och snabbfrysning

    Om du har behov av att snabbt kyla ner färska livsmedel eller frysa in matvaror kan denna funktion vara till stor hjälp. Kylskåpet har både snabbkylning och snabbfrysning, vilket innebär att det kan behandla dina livsmedel på ett snabbt och effektivt sätt.

    Smart temperaturkontroll och varningssystem

    För att säkerställa att dina livsmedel alltid förvaras vid rätt temperatur har detta kylskåp en smart temperaturkontroll. Du kan enkelt ställa in önskad temperatur och vara säker på att den hålls konstant. Dessutom har kylskåpet en temperaturvarning som meddelar dig om temperaturen i kylskåpet har blivit för varm.

    Praktiska förvaringsfunktioner

    Detta kylskåp har flera praktiska förvaringsfunktioner för att du enkelt och smidigt ska kunna organisera dina livsmedel. Det inkluderar glashyllor, en ägghylla, LED-belysning och multi air flow system som säkerställer optimal luftcirkulation för att maten ska hålla längre.

    Energisnålt och miljövänligt

    Smeg FAB32LBL5 kylskåp har en energiklassificering på A+++, vilket betyder att den är mycket energisnål och miljövänlig. Med en årlig energiförbrukning på endast 178.0 kW/h kan du vara säker på att du inte slösar onödigt med energi.Slutligen är detta Smeg FAB32LBL5 kylskåp utrustat med en rad andra funktioner som bidrar till en bättre användarupplevelse, inklusive belysning i kylskåpet, display, öppen dörrvarning och säkerhet vid strömavbrott. Det är en pålitlig och praktisk apparat som kommer att bli en bra tillskott till ditt kök.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB32LBL5 Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    72.8 cm
    Bredd
    60.1 cm
    Vikt
    103.4 kg
    Höjd
    196.8 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Svart
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Sladdlängd
    2.0 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    6.0 kg
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    97.0 L
    Nettovolym (Kyl)
    204.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    2 st
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    178.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    40.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Anslutningseffekt
    127 W

    16 Produkter från samma kategori: