Fristående kyl

    LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl

    PRODUKTKOD: DRE 3900

    12 680,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 56 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 87 cm
    • Klimatklass: N, SN, ST

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl

    Du kommer älska den eleganta och stilrena designen av LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl. Denna integrerade kylskåp är det perfekta tillskottet till ditt kök. Med sin imponerande prestanda och moderna funktioner, kommer den att hålla dina livsmedel färska och svala.

    Effektiv kylning

    LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl har en imponerande kylkapacitet och fungerar i klimatklass N, SN, ST. Det betyder att den kan arbeta effektivt i en omgivningstemperatur mellan 16 och 38 grader Celsius. Du kan vara säker på att dina livsmedel kommer att förvaras i optimal temperatur och förbli fräscha längre.

    Enkel installation

    Installationen av LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl är enkel och smidig. Den är designad för att vara integrerad i ditt kök och passar perfekt i din köksmiljö. Dess omhängningsbara dörr ger dig möjlighet att anpassa kylskåpet efter dina behov och preferenser.

    Praktiska funktioner

    LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl kommer med massor av praktiska funktioner som underlättar din vardag. Med sin energieffektiva spänning på 230 V (220-240 V) kan du vara säker på att den inte bara är kraftfull utan även håller nere dina energikostnader. Dess högeröppning gör det enkelt att komma åt dina livsmedel utan att behöva anstränga dig.

    Med LIEBHERR DRe 3900 Ren dekorativ kyl kan du vara säker på att dina livsmedel lagras på rätt temperatur och förblir fräscha längre. Det eleganta och stilrena designen gör den till en attraktiv och funktionell lösning för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr DRe 3900-20 Einbaukühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Mått
    Djup
    55 cm
    Höjd
    87 cm
    Bredd
    56 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: