Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpb

    PRODUKTKOD: FAB5LPB

    13 325,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 54.0 cm
    • Höjd: 73.4 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpb

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpb är en underbar kombination av retrodesign och modern funktion. Med sitt ikoniska 50-talstema passar detta kylskåp perfekt i alla vintageinspirerade kök. Tillgängligt i flera färgalternativ, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd, finns det en färg som passar alla smaker och inredningsstilar.

    Egenskaper

    Detta Smeg kylskåp har en volym på 31 liter, vilket gör det till en idealisk minibar eller extra kylskåp för drycker eller snacks. Det har också två glashyllor för enkel organisering och god ventilation. Med inbyggt ljus kan du enkelt se innehållet i kylskåpet, även i svagt ljus.

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpb har också självavfrostningsteknologi, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att frosten bygger upp sig och påverkar kylningseffektiviteten. Detta sparar dig tid och energi.

    Design och storlek

    Med sina kompakta dimensioner, 40.4 cm i bredd, 54.0 cm i djup och 73.4 cm i höjd, passar detta kylskåp perfekt i trånga utrymmen som studentlägenheter, kontor eller barer. Det har en vänsteröppnande dörr och levereras med två hyllor för att hålla dina livsmedel organiserade.

    Energiförbrukning och effektivitet

    Detta Smeg kylskåp har en energiförbrukning på 275.0 kWh/år, vilket gör det till ett energieffektivt val. Dess klimatklass N betyder att det kan fungera optimalt i normala rumstemperaturer. Det har också självavfrostande/NoFrost funktion, vilket minskar behovet av manuell avfrostning och underhåll.

    Oavsett om du behöver ett tillägg till ditt huvudkylskåp eller en stilfull minibar, är Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpb det perfekta valet. Med sin retrodesign och moderna funktioner kommer detta kylskåp inte bara att förbättra din inredning, utan också ge en pålitlig kylförvaring för dina favoritdrycker och snacks.

    Produkt
    Produkttyp
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB5LPB Blå
    Märke
    Smeg
    Typ
    Minikylskåp
    Mått
    Djup
    54.0 cm
    Höjd
    73.4 cm
    Breddstandard
    45cm
    Vikt
    21.0 kg
    Bredd
    40.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Volym
    31.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    275.0
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Klimatklass
    N
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: