Fristående kyl

    LIEBHERR UK 1414 Comfort

    PRODUKTKOD: UK 1414

    12 680,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 50 cm
    • Djup: 57 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR UK 1414 Comfort - Minikylskåp med omhängningsbar dörr

    Välkommen till den bekväma världen av LIEBHERR UK 1414 Comfort - ett stiligt minikylskåp som passar perfekt i olika miljöer. Med sin omhängningsbara dörr och högeröppning är den här kylskåpsmodellen både flexibel och praktisk.

    Stil och design

    LIEBHERR UK 1414 Comfort kombinerar funktionalitet med en snygg och modern design. Den har en slank och eleganta look som smälter in i vilket rum som helst. Passar perfekt i små lägenheter, kontor, studentbostäder eller som ett extra kylskåp i köket. Med sin omhängningsbara dörr kan du enkelt anpassa kylskåpet till dina behov.

    Omhängningsbar dörr

    LIEBHERR UK 1414 Comfort är utrustad med en omhängningsbar dörr som ger dig fullständig frihet att välja vilket håll dörren ska öppnas. Med den här funktionen kan du anpassa kylskåpet efter rummets layout eller ditt personliga önskemål. Det gör att du kan placera kylskåpet på vilken sida som helst och ändå ha enkel åtkomst till dina förvarade varor.

    Funktioner och kapacitet

    Trots sin kompakta design erbjuder LIEBHERR UK 1414 Comfort en generös kapacitet på upp till XX liter, vilket ger dig gott om plats att förvara dina livsmedel, drycker och tilltugg. Kylskåpet är också utrustat med en justerbar hylla, vilket gör det enkelt att organisera och arrangera dina förvarade varor för bästa möjliga användning av utrymmet.

    Miljövänligt och energisnålt

    LIEBHERR UK 1414 Comfort är inte bara praktisk och snygg, den är även miljövänlig och energisnål. Kylskåpet är klassat med en hög energieffektivitetsnivå, vilket innebär att det använder minimala mängder energi och hjälper till att minska din påverkan på miljön och dina elkostnader.

    Med LIEBHERR UK 1414 Comfort får du både stil och funktion i ett kompakt och praktiskt minikylskåp. Med sin omhängningsbara dörr och generösa kapacitet är det den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel och drycker fräscha och svala, oavsett var du väljer att placera den.

    Produkt
    Typ
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbau Kühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    50 cm
    Djup
    57 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: