Fristående kyl

    LIEBHERR KBbs4374

    PRODUKTKOD: KBBS4374

    31 891,20 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 185 cm
    • Vikt: 79 kg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR KBbs4374

    Den LIEBHERR KBbs4374 är en elegant och rymlig kyl- och frys kombination för ditt kök. Med sina generösa dimensioner på 60 cm i bredd, 66.5 cm i djup och 185 cm i höjd kan du lagra alla dina färskvaror och frysta produkter på ett praktiskt sätt.

    Rymlig och flexibel

    Den här modellen har en generös volym på 301 liter, vilket ger dig gott om utrymme att förvara dina matvaror. Kylavdelningen har tre glashyllor som kan justeras i höjd, vilket gör det enkelt att anpassa utrymmet efter dina behov. Dessutom finns det flera dörrhyllor som ger extra förvaringsutrymme för flaskor eller mindre förpackningar.

    I frysen finns det fyra transparenta lådor där du kan organisera och separera olika typer av frysta varor. Detta hjälper dig att enkelt hålla ordning och hitta det du behöver när du lagar mat eller planerar din inköpslista.

    Effektiv och pålitlig

    LIEBHERR KBbs4374 är utrustad med en energiklass på A+++. Detta innebär att den är mycket energieffektiv och hjälper till att minska dina elkostnader. Den har också en frostfri funktion, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för att frosta av frysen manuellt.

    Den här modellen har en exakt elektronisk temperaturkontroll som ger dig möjlighet att ställa in och justera temperaturen enkelt och precist. Detta är särskilt användbart när det kommer till att förvara känsliga livsmedel som kräver en specifik temperatur för att hålla sig färska längre.

    Snygg och stilren design

    LIEBHERR KBbs4374 har en modern och stilren design som passar perfekt in i ditt kök. Den har en elegant rostfri stålfinish som ger den en sofistikerad look. Dessutom är den utrustad med en ergonomisk handtagsdesign som gör det enkelt att öppna och stänga utan ansträngning.

    Denna kyl- och frys kombination har också en LED-belysning på insidan, vilket ger en jämn och energisnål belysning när du behöver komma åt dina varor. Detta gör det även enkelt att hitta det du behöver, även i det mörkare kökets hörn.

    Med LIEBHERR KBbs4374 kan du lagra dina livsmedel på ett effektivt och pålitligt sätt samtidigt som du gör en stilsäker inredningsuppdatering till ditt kök.

    Mått
    Djup
    66.5 cm
    Höjd
    185 cm
    Vikt
    79 kg
    Bredd
    60 cm
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: