Fristående kyl

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500b

    PRODUKTKOD: SMEG500B

    124 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 125.0 cm
    • Djup: 80.0 cm
    • Höjd: 83.0 cm
    • Ljudnivå: 42.0 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Mini bar fristående kylskåp SMEG500B

    Kompakt och stilfullt kylskåp

    Detta Smeg mini bar fristående kylskåp, modell SMEG500B Vit, är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. Med sina kompakta mått och stilfulla design passar det perfekt i små utrymmen såsom kontor, sovrum eller studentrum.

    Rymmer allt du behöver

    Trots sin lilla storlek har kylskåpet en imponerande volym på 100 liter, vilket gör det tillräckligt rymligt för att rymma alla dina favoritdrycker, snacks och tilltugg. Du behöver inte längre oroa dig för att gå till köket varje gång du är sugen på något - nu kan du ha allt du behöver inom räckhåll.

    Tyst och effektiv

    Med en ljudnivå på endast 42 dB kommer du knappt märka att kylskåpet är igång. Nu kan du njuta av en tyst och ostörd miljö utan att bli störd av störande ljud från kylskåpet. Dessutom är det energieffektivt, vilket hjälper dig att spara på din elräkning.

    Låt din personlighet lysa igenom

    Detta Smeg kylskåp finns i en elegant vit färg, vilket gör det lätt att matcha med andra inredningsstilar. Det kommer verkligen att bli en snygg och funktionell inredningsdetalj i ditt rum. Visa upp din personlighet och stil med detta Smeg kylskåp.

    I sammanfattning är Smeg SMEG500B Vit ett kylskåp som är kompakt, stilfullt, tyst och effektivt. Det ger dig möjlighet att ha alla dina favoritdrycker och snacks till hands utan att ta upp för mycket utrymme. Låt detta kylskåp från Smeg bli en praktisk och snygg inredningsdetalj i ditt hem.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Smeg SMEG500B Vit
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    83.0 cm
    Vikt
    102.4 kg
    Bredd
    125.0 cm
    Djup
    80.0 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    42.0 dB
    Volym
    100.0 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: