Fristående kyl

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd 5723

    PRODUKTKOD: CNSFD5723

    14 983,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 201.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost

    Den fristående kyl- och frysdisken från Liebherr, med modellnamnet CNsfd 5723, är en mångsidig och praktisk enhet för att hålla dina kylvaror och frysgods fräscha och välorganiserade. Med en rad avancerade funktioner är denna kyl- och frysdisk en utmärkt lösning för både hemmet och kommersiella användningsområden.

    Placering

    Denna modell har en fristående design, vilket betyder att den kan placeras var som helst i ditt kök eller valfritt utrymme. Du behöver inte oroa dig för att göra några installationer eller för att ha ett specifikt platsbehov.

    Frysens stjärnklass

    Med en fyra-stjärnig stjärnklassning är frysdelen av denna enhet perfekt för att förvara färsk mat och frysa in livsmedel under en längre tid. Du kan vara säker på att dina varor kommer att bevaras i utmärkt kvalitet och smak.

    Klimatklass

    Denna kyl- och frysdisk har en SN-klimatklassning, vilket innebär att den fungerar optimalt i temperaturer mellan +10°C och +32°C. Oavsett om du har ditt kök i ett varmt klimat eller inte, kommer denna enhet att hålla en jämn och stabil temperatur för att bevara maten.

    Utförande

    Med en kyl över frys-design erbjuder denna enhet enkel åtkomst till både kylvaror och frysgods. Du kan enkelt organisera dina matvaror och ha dem inom räckhåll. Dessutom har denna modell en dörröppning på höger sida, men är omhängningsbar för att passa dina specifika behov.

    Omfattande funktioner

    Modellen Liebherr CNsfd 5723 är inte bara praktisk och mångsidig; den har också en rad imponerande funktioner. Med easyfresh-teknik hålls färskvarorna fräscha längre genom att fukten kontrolleras. Nofrost-funktionen i frysdelen eliminerar isbildning och frost, vilket underlättar rengöring och underhåll.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd 5723 en pålitlig och praktisk enhet som kommer att hålla din mat fräsch och välorganiserad. Med sin fristående design och enastående funktioner är denna kyl- och frysdisk ett utmärkt val för både hemmet och kommersiella miljöer.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr CNsfd 5723-20 001
    Mått
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    201.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    76.9 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Placering
    Fristående
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: