Fristående kyl

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LPK5

    PRODUKTKOD: FAB30LPK5

    31 764,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 173.0 cm
    • Färg: Rosa

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LPK5

    Produktbeskrivning

    Detta är Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LPK5 i en snygg rosa färg. Kylskåpet är fristående och har en bredd på 60.0 cm, djup på 72.8 cm och höjd på 173.0 cm. Med en anslutningseffekt på 100 W är detta kylskåp energieffektivt och miljövänligt.

    Kyl- och frysfunktioner

    Kylskåpet har en klimatklass N, SN, ST, T, vilket innebär att det fungerar optimalt i en temperaturmängd från +16°C till +43°C. Med en ljudnivå på 37.0 dB är detta kylskåp tyst och stör inte vardagslivet.Frysen har en stjärnklass på 4, vilket innebär att den är lämplig för förvaring av frysvaror under en längre tid. Dessutom är frysen utrustad med NoFrost teknologi som förhindrar isbildning och gör att du slipper frostavfrostning. Med en fryskapacitet på 4.0 kg per dygn kan du snabbt frysa ner matvaror och behålla deras kvalitet och näringsvärde.

    Funktioner och egenskaper

    Kylskåpet har flera användarvänliga funktioner och egenskaper. Det är utrustat med en belysning i kylrummet, vilket gör det enklare att hitta det du letar efter. Dessutom har kylskåpet en display som visar temperaturen och låter dig kontrollera och justera inställningar.Med det dynamiska kylningssystemet, som inkluderar en fläkt, fördelas kylan jämnt i kylskåpet och håller maten fräsch och hållbar längre. De glashyllor ger dig flexibilitet och enkel rengöring. Dessutom har kylskåpet LED-belysning som är energieffektiv och ger ett klart och behagligt ljus.Andra praktiska funktioner inkluderar multi air flow, som hjälper till att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet, snabbfrysning för att snabbt frysa ner matvaror, snabbkylning för att snabbt kyla ner nyinköpta varor, temperaturvarning för att hålla koll på om temperaturen i kylskåpet blir för hög, ägghylla för att enkelt förvara ägg och en öppen dörrvarning som ger en larm signal om dörren har varit öppen för länge.

    Säkerhet och energieffektivitet

    Kylskåpet har en säkerhetstid på 30.0 timmar vid strömavbrott, vilket innebär att matvarorna håller sig kalla och fräscha även om strömmen skulle gå för en kort stund. Med en energiförbrukning på 156.0 kWh per år och energiklass A+++, är detta kylskåp energieffektivt och bidrar till att spara på elräkningen och miljön.

    Design och övriga funktioner

    Med sin vackra rosa färg och eleganta design blir detta kylskåp en snygg och trendig detalj i ditt kök. Det har en dörröppning på vänster sida och kommer med två hyllor i frysdörren för förvaring av frysgods.Kylskåpet har en nettovolym på 222.0 liter i kylen och 72.0 liter i frysen. Det finns även en ägghylla för enkel förvaring av ägg. Med sina praktiska dimensioner och en vikt på 78.6 kg passar detta kylskåp perfekt för de flesta kök.Sammanfattningsvis är Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LPK5 det perfekta kylskåpet för dig som vill ha en snygg och funktionell kyl- och fryslösning. Med sina praktiska funktioner och energieffektivitet kommer det att göra ditt liv enklare samtidigt som det ger din inredning en touch av elegans.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB30LPK5 Rosa
    Märke
    Smeg
    Mått
    Vikt
    78.6 kg
    Bredd
    60.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Djup
    72.8 cm
    Höjd
    173.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    2 st
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Rosa
    Utförande
    Frys över kyl
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    72.0 L
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Kyl)
    222.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    1 st
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    156.0 kW/h
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Sladdlängd
    1.35 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.0 kg
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    30.0 tim
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Anslutningseffekt
    100 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: