Fristående kyl

    LIEBHERR KBies4370 Kylskåp

    PRODUKTKOD: KBIES4370

    28 474,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 185.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 9 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Introduktion

    Välkommen till Liebherr KBies4370, ett imponerande kylskåp som är perfekt för att hålla maten kyld och fräsch. Med sin snygga rostfria ståldesign kommer det att bli en elegant tillägg till ditt kök.

    Design

    Liebherr KBies4370 har en imponerande bredd på 60,0 cm, vilket gör det enkelt att passa in i olika köksmiljöer. Dess djup på 66,5 cm och höjd på 185,0 cm ger gott om utrymme för att lagra dina matvaror.

    Kylskåpet har en elegant rostfri stålfinish som ger det en modern och sofistikerad look. Den anti-fingeravtryck finishen hjälper till att hålla ytan ren och snygg.

    Funktioner

    Liebherr KBies4370 är utrustad med en rad funktioner som gör din liv enklare. Det har appstyrning som låter dig kontrollera och övervaka kylskåpet från din smartphone eller surfplatta.

    Det har också en rad användbara funktioner som inkluderar självavfrostande, snabbkylning och zero-zone låda. Den inbyggda belysningen ger en bra överblick över dina matvaror.

    Med sin energiförbrukning på endast 90,0 kWh per år har Liebherr KBies4370 en energiklassificering C, vilket hjälper till att spara energi och sänka dina elkostnader.

    Lagring och organisation

    Liebherr KBies4370 kommer med 9 stycken hyllor/lådor, vilket ger dig gott om plats att organisera dina matvaror. Den är även utrustad med en praktisk zero-zone låda som håller temperaturen nära 0 °C, vilket gör den perfekt för att förvara känsliga produkter som kött och fisk.

    De glashyllor som medföljer ger inte bara en snygg inredning utan även enkel rengöring. Med det medföljande flaskstället kan du hålla dina flaskor ordnade och inom räckhåll.

    Konklusion

    Oavsett om du behöver lagra mycket mat eller vill ha extra funktioner för att underlätta din vardag, är Liebherr KBies4370 det perfekta kylskåpet för dig. Med sin eleganta design, imponerande kapacitet och användbara funktioner kommer det att uppfylla alla dina förväntningar.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr KBies 4370 Rostfritt stål
    Mått
    Höjd
    185.0 cm
    Vikt
    79.0 kg
    Djup
    66.5 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    9 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Volym
    367.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    90.0
    Ljudnivå
    36.0 dB
    Egenskaper
    Anti-fingeravtryck finish, Barnlås, Flaskställ, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Snabbkylning, Touchkontroll, Zero-Zone låda
    Klimatklass
    SN, T
    Frysfack stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: