Fristående kyl

    LIEBHERR T 1400 kylskåp för underdisk

    PRODUKTKOD: T 1400

    7 086,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 50 cm
    • Djup: 62 cm
    • Höjd: 85 cm
    • Antal hyllor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR T 1400 kylskåp för underdisk

    Detta fristående kylskåp från LIEBHERR, modell T 1400, är det perfekta valet för att hålla dina livsmedel svala och fräscha. Med sin smidiga design kan det placeras under diskbänken för att spara utrymme i köket.

    Funktioner:

    Glashyllor: Kylskåpet är utrustat med praktiska glashyllor som ger dig gott om plats att organisera dina livsmedel. Du kan enkelt justera hyllorna efter behov för att passa olika storlekar och former av förpackningar.

    Flaskställ: Förvara dina drycker på ett organiserat sätt med det inbyggda flaskstället. Du kan enkelt hålla dina flaskor på plats och undvika att de rullar runt när du öppnar och stänger kylskåpsdörren.

    LED-belysning: Kylskåpet är utrustat med energieffektiv LED-belysning som ger en klar och jämn ljusspridning i hela kylskåpet. Du kan enkelt hitta det du letar efter utan att behöva slösa energi på att tända andra ljuskällor.

    Specifikationer:

    Dörr(ar) omhängbara: Denna kylskåpsmodell har omhängbara dörrar, vilket ger dig flexibilitet att välja vilket håll dörrarna ska öppnas åt.

    Klimatklass: Kylskåpets klimatklassificering inkluderar N, SN och ST, vilket innebär att det är lämpligt att använda i rum med normal temperatur (16-32°C) samt i svalare och varmare klimat.

    Ljudnivå: Med en ljudnivå på endast 38 dB är detta kylskåp tyst och stör inte din vardag. Du kan njuta av ett lugnt och tyst kök även när kylskåpet är igång.

    Energiförbrukning: Kylskåpet har en energiförbrukning på 124 kWh per år, vilket gör det till en energieffektiv apparat som hjälper dig att spara pengar på elräkningen.

    Antal hyllor: Det finns totalt fyra hyllor i kylskåpet, vilket ger dig gott om plats att organisera dina livsmedel på ett strukturerat sätt.

    Volym: Med en volym på 138 liter kan detta kylskåp rymma en stor mängd matvaror och drycker.

    Volym (frysfack): Observera att detta kylskåp inte har något frysfack och är endast avsett för kylförvaring.

    Ta med dig bekvämligheten och funktionaliteten hos LIEBHERR T 1400 kylskåp för underdisk in i ditt kök och njut av fräscha livsmedel utan att kompromissa med utrymme.

    Mått
    Djup
    62 cm
    Höjd
    85 cm
    Bredd
    50 cm
    Specifikationer
    Antal hyllor
    4 st
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Volym (frysfack)
    Nej
    Energiförbrukning
    124 kWh/år
    Volym
    138 liter
    Dörr(ar) omhängbara
    Ja
    Funktioner
    Glashyllor, Flaskställ, LED-belysning
    Placering
    Fristående
    Ljudnivå
    38 dB
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: