Fristående kyl

    LIEBHERR Kef4370 Kylskåp

    PRODUKTKOD: KEF4370

    20 906,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 185.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr Kef4370 Kylskåp

    Kylskåpet Liebherr Kef4370 är en stilfull och kraftfull kylskåpslösning för ditt hem. Med sin eleganta design och imponerande funktioner kommer det att bli en praktisk och estetisk tillgång till ditt kök.

    Design

    Liebherr Kef4370 finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Med dess släta yta och rena linjer kommer det att bli ett snyggt tillskott till vilket köksinredning som helst. Dörröppningen är högerhängd för enkel åtkomst till dina matvaror.

    Storlek

    Liebherr Kef4370 har en bredd på 60.0 cm, vilket gör den till en standardstorlek för kylskåp. Dess djup är 66.5 cm och höjden är 185.0 cm. Kylskåpet har en volym på 396.0 L och vikten är 70.2 kg.

    Funktioner

    Liebherr Kef4370 har många användbara funktioner för att göra ditt liv enklare. Det har flera hyllor och lådor för att organisera dina matvaror. Den har även en grönsakslåda för att hålla dina grönsaker färska och krispiga. Kylskåpet har en självavfrostande/NoFrost-funktion som förhindrar isbildning och eliminerar behovet av manuell avfrostning. Det har också snabbkylningsfunktion för att snabbt svalna nyinsatta matvaror och temperaturvarning som varnar dig om temperaturen i kylskåpet blir för hög. Liebherr Kef4370 har en inbyggd belysning så att du enkelt kan hitta det du letar efter.

    Smart funktion

    Liebherr Kef4370 har en wifi-funktion samt appstyrning. Det gör det möjligt för dig att övervaka och styra kylskåpet från din smartphone eller surfplatta, var du än är. Du kan enkelt kontrollera temperaturen, få lägervarningar och mycket annat.

    Energisnålt

    Liebherr Kef4370 har en årlig energiförbrukning på 78.48 kWh, vilket ger dig en energiklass C. Det betyder att det är energisnålt och miljövänligt, vilket hjälper dig att spara pengar på din elräkning och minimera din klimatpåverkan.

    Med Liebherr Kef4370 kylskåp får du en pålitlig och stilren kylskåpslösning med avancerade funktioner och effektivt energiförbrukning. Det är den perfekta kombinationen av form och funktion för ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Kef 4370-21 001 Silver
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    185.0 cm
    Vikt
    70.2 kg
    Djup
    66.5 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    7 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    78.48
    Egenskaper
    Barnlås, Flaskställ, Glasdörr, Glashyllor, Grönsakslåda, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Snabbkylning, Temperaturvarning, Touchkontroll, Wifi, Öppen dörrvarning
    Ljudnivå
    36.0 dB
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    396.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: