Fristående kyl

    LIEBHERR DRe 3901 Ren dekorativ kyl

    PRODUKTKOD: DRE 3901

    13 009,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54 cm
    • Höjd: 87.2 cm
    • Spänning: 230 (220-240) V

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR DRe 3901 - Ren Dekorativ Kyl

    LIEBHERR DRe 3901 är en elegant och praktisk integrerad kylskåp som kombinerar både stil och funktion. Med en spänning på 230V och en dörröppning på höger sida, är den här modellen perfekt för att passa in i ditt kök.

    Design

    Det som gör LIEBHERR DRe 3901 så speciell är dess estetiskt tilltalande design. Den ren dekorativa kylskåpet smälter sömlöst in i din köksinredning och ger en sofistikerad touch. Den integrerade designen gör att du kan upprätthålla en enhetlig och stilren look i ditt kök.

    Funktioner

    Förutom sitt vackra utseende, kommer LIEBHERR DRe 3901 med en rad praktiska funktioner som gör din vardag enklare och mer bekväm. Med sådana finesser som justerbara hyllor och fack, kan du enkelt organisera och anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov. Den inbyggda frysen ger dig också möjligheten att lagra frysta livsmedel på ett praktiskt sätt.

    Hållbarhet

    LIEBHERR strävar efter att tillverka miljövänliga produkter och DRe 3901 är inget undantag. Med energiklass A+ och avancerad kylteknik, är den här kylskåpet energieffektivt och sparar både pengar och resurser. Dessutom har den en låg ljudnivå, vilket gör den perfekt för kök och vardagsrum där tystnad är viktig.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR DRe 3901 en pålitlig och stilren integrerad kylskåpet som ger både funktionalitet och estetisk tilltalande design till ditt kök. Med sina praktiska funktioner och hållbara egenskaper överträffar den dina förväntningar och ger dig den perfekta lösningen för förvaring av matvaror och frysförvaring.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbaukühlschrank Gefrierfach DRe
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    87.2 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Djup
    54 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: