Fristående kyl

    SMEG FAB10RPB5 FRISTÅENDE KYL

    PRODUKTKOD: FAB10RPB5

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 63.2 cm
    • Höjd: 97 cm
    • Färg: Blå

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SMEG FAB10RPB5 FRISTÅENDE KYL - Blå

    Denna Smeg kyl är en snygg och funktionell vitvaruprodukt som inte bara kommer att hålla dina livsmedel fräscha, utan också ge en touch av retrostil till ditt kök. Med sin blå färg blir den en riktig blickfångare.

    Placering och dimensioner

    Den här kylskåpet är fristående, vilket innebär att du kan placera det var som helst i ditt kök utan att behöva montera det. Med sina dimensioner på 545 mm i bredd, 632 mm i djup och 970 mm i höjd tar den inte upp för mycket utrymme i ditt kök.

    Funktioner

    En av de funktioner som följer med denna Smeg kyl är LED-belysningen, vilket ger en jämn och tydlig belysning inuti kylen så att du enkelt kan se dina livsmedel. Du behöver inte längre oroa dig för att leta efter maten i mörkret.

    Omhängbara dörrar

    Dörrarna på detta kylskåp är tyvärr inte omhängbara, vilket innebär att de inte kan ändras för att öppna åt höger eller vänster. Men på grund av sitt fristående design är det ändå enkelt att anpassa placeringen av kylskåpet till ditt kök.

    Ljudnivå och energiförbrukning

    Med en ljudnivå på 37 dB är denna Smeg kyl relativt tyst och kommer inte att störa dig under dina vardagliga aktiviteter. Energiförbrukningen är beräknad till 142 kWh per år, vilket gör den till en energieffektiv apparat.

    Vikt och volym

    Med en vikt på 45,1 kg kan denna kyl enkelt flyttas eller placeras på önskat plats. Den har en nettovolym på 105 liter för kylen och 17 liter för frysen, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina matvaror.

    Sammantaget är SMEG FAB10RPB5 FRISTÅENDE KYL en snygg och praktisk vitvara som erbjuder bra funktioner och tillräckligt med utrymme för att hålla dina livsmedel fräscha. Dess retrostil i blått gör den till en perfekt komplettering till ditt kök.

    Mått
    Höjd
    97 cm
    Vikt
    45,1 kg
    Djup
    63.2 cm
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Färg
    Blå
    Specifikationer
    Nettovolym (Kyl)
    105 liter
    Paket
    Nej
    Funktioner
    LED-belysning
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Ljudnivåklass
    C
    Ljudnivå
    37 dB
    Nettovolym (Frys)
    17 liter
    Energiförbrukning
    142 kWh/år
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: