Fristående kyl

    Liebherr fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd5724

    PRODUKTKOD: CNSFD5724

    16 628,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 60 cm
    • Höjd: 201.5 cm
    • Färg: Silver

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd5724

    Detta fristående kyl- och frysdisk från Liebherr är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Med sin moderna silverfärg kommer den att passa perfekt in i din köksinredning.

    Funktioner:

    EasyFresh-teknik: Denna kyl- och frysdisk är utrustad med Liebherrs innovativa EasyFresh-teknik, vilket säkerställer att dina livsmedel förblir färska och hållbara längre. Denna funktion ger en optimal luftfuktighet och luftcirkulation i kylen, vilket hjälper till att bevara vitaminer och näringsämnen i dina frukter och grönsaker.

    NoFrost-teknik: Med NoFrost-teknik behöver du aldrig mer bekymra dig för frostbildning i frysdelen. Denna funktion håller frysutrymmet i optimalt skick genom att förhindra isbildning, vilket sparar både tid och energi. Du slipper dessutom besväret med att regelbundet avfrosta frysdelen.

    Justerbara hyllor och dörrfack: Kyl- och frysdiskens interiör är utrustad med justerbara hyllor och dörrfack för enkel anpassning efter dina behov. Du kan enkelt anpassa utrymmet för att rymma olika storlekar och former av livsmedel.

    Ljudsignal vid öppen dörr: För att undvika att varm luft kommer in i disken och för att spara energi, har Liebherr inkluderat en ljudsignal som låter dig veta om dörren har blivit öppnad för länge. Detta hjälper till att bevara en konstant temperatur och förlänger livsmedlens hållbarhet.

    Energisnål drift: Liebherr fristående kyl- och frysdisk är utrustad med energisnål drift för att minska din energiförbrukning. Detta sparar både pengar och resurser i det långa loppet och är dessutom miljövänligt.

    Med Liebherr fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd5724 kan du vara säker på att dina livsmedel förvaras på bästa sätt och är alltid tillgängliga när du behöver dem. Med sina avancerade funktioner och stilrena design är den det perfekta tillskottet till ditt kök.

    Mått
    Djup
    60 cm
    Höjd
    201.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    77.3 kg
    Design
    Färg
    Silver
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: