Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB38RRD5

    PRODUKTKOD: FAB38RRD5

    46 570,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 70.6 cm
    • Djup: 71.1 cm
    • Höjd: 205.0 cm
    • Färg: Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB38RRD5

    Få en touch av retrostil i ditt kök med Smeg FAB38RRD5 kylskåp. Det här fristående kylskåpet har en vacker röd färg som ger en lekfull och unik touch till ditt hem.

    Elegant och praktisk design

    Smeg FAB38RRD5 är designad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Med sina mått på 70.6 cm bredd, 71.1 cm djup och 205.0 cm höjd, erbjuder den tillräckligt med utrymme för att lagra alla dina matvaror. Den har en elegant kyl över frys-design som gör det enkelt att organisera dina livsmedel.

    Enkel att använda

    Smeg FAB38RRD5 är utrustad med en dörr som öppnas till höger för enkel åtkomst. Den har också en anslutningskabel som är 1.8 meter lång, vilket ger dig tillräckligt med flexibilitet vid placeringen av kylskåpet i ditt kök.

    Långvarig kvalitet

    Med Smegs pålitliga och kvalitativa märke kan du vara säker på att du investerar i en apparat som kommer att vara hållbar och pålitlig under lång tid framöver. Kylskåpet är tillverkat av högkvalitativa material och har en vikt på 112.2 kg, vilket gör det stabilt och stadigt.

    Avancerade funktioner

    Smeg FAB38RRD5 har en rad avancerade funktioner för att förbättra din användarupplevelse. Den har ingen is- eller vattendispenser, vilket ger en ren och minimalistisk design. Med kylskåpets djup på 134.0 cm med dörren öppen kan du enkelt få tillgång till alla dina matvaror för enkel påfyllning eller rengöring.

    Sammanfattningsvis erbjuder Smeg FAB38RRD5 kylskåp inte bara stor kapacitet och pålitlighet, utan också en unik retrodesign som kommer att ge ditt kök en touch av stil och elegans. Få optimal förvaring för dina matvaror och njut av en bekväm användarupplevelse med detta imponerande kylskåp från Smeg.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FAB38RRD5 Röd
    Mått
    Höjd
    205.0 cm
    Djup med dörr öppen
    134.0 cm
    Vikt
    112.2 kg
    Bredd
    70.6 cm
    Djup
    71.1 cm
    Design
    Färg
    Röd
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Sladdlängd
    1.8 m
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: