Fristående kyl

    LIEBHERR SKes4370 Kylskåp

    PRODUKTKOD: SKES4370

    28 145,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 185 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR SKes4370 Kylskåp - Håll din mat fräsch längre

    Välkommen till en ny nivå av bekvämlighet och prestanda med LIEBHERR SKes4370 kylskåp. Detta imponerande kylskåp är perfekt för dig som vill ha mycket utrymme för förvaring och samtidigt behålla din mat fräsch längre.

    Modern design för ett stilrent kök

    LIEBHERR SKes4370 har en elegant och modern design i rostfritt stål/krom. Dess rena och stilrena utseende gör att den passar perfekt i alla typer av kök. Kylskåpets fristående placering ger dig friheten att placera den var som helst utan att behöva bygga in den.

    Omhängbara dörrar för optimal anpassning

    En av de stora fördelarna med LIEBHERR SKes4370 är dess omhängbara dörrar. Detta gör det möjligt för dig att enkelt anpassa kylskåpets inredning efter dina behov och preferenser. Du kan välja att ha dörröppningen åt höger eller vänster, vilket gör att du kan optimera utrymmet i ditt kök.

    Stort utrymme för förvaring

    Med en imponerande volym på 390 liter får du gott om plats för att förvara mat och dryck. Detta innebär att du kan handla stora mängder och enkelt organisera dina varor. Det finns också extra förvaringsutrymmen, som justerbara hyllor och fack, för att du ska kunna maximera utrymmet i kylskåpet.

    Förvaring i toppklass för längre hållbarhet

    LIEBHERR SKes4370 har utformats med fokus på att maximera livslängden för din mat. Det har en rad innovativa funktioner som hjälper till att bevara matens smak och kvalitet under längre tid. Detta inkluderar en precisionstemperaturkontroll, justerbara luftfuktighetsnivåer och en speciell färskhetszon för att hålla grönsaker och frukt fräscha längre.

    Tveka inte att investera i LIEBHERR SKes4370 kylskåp och njut av en bättre förvaring av din mat. Med en stilren design, omhängbara dörrar och stort förvaringsutrymme är detta kylskåp den perfekta lösningen för ditt kök.

    Mått
    Höjd
    185 cm
    Bredd
    60 cm
    Djup
    66.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    390 liter
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: