Fristående kyl

    Liebherr - pure ire 4100 easyfresh inbyggt kylskåp

    PRODUKTKOD: IRE4100

    14 325,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 121.8 cm
    • Antal hyllor/lådor: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - pure ire 4100 easyfresh inbyggt kylskåp

    Det här Liebherr pure ire 4100 easyfresh inbyggda kylskåpet är en idealisk lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda på ett effektivt sätt. Med sin elegant vita design kan det enkelt integreras i ditt kök och ge en snygg och enhetlig look.

    Funktioner

    • Kapacitet: Med en volym på 201 liter erbjuder detta kylskåp tillräckligt med utrymme för att förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt.
    • Energisnålt: Med en årlig energiförbrukning på endast 101.5 kWh kan du vara säker på att detta kylskåp är energieffektivt och hjälper dig att spara på elkostnaderna.
    • Appstyrning: Med appstyrning kan du enkelt övervaka och styra ditt kylskåp från din smartphone. Det ger dig flexibilitet och bekvämlighet att justera inställningar och få aviseringar om dörröppningar och temperaturförändringar.
    • NoFrost-teknologi: Ingen mer frostbildning i ditt kylskåp med NoFrost-teknologin. Den förhindrar ansamling av is och minimerar behovet av att manuellt avfrosta kylskåpet.
    • Öppen dörrvarning: Glömmer du ofta att stänga kylskåpsdörren? Med öppen dörrvarning får du en påminnelse om dörren är öppen för länge, vilket hjälper till att spara energi och hålla livsmedlen fräscha.

    Design och mått

    Det här kylskåpet har en elegant vit färg som smälter in sömlöst i ditt kök. Med sina kompakta dimensioner på 55.9 cm i bredd, 54.6 cm i djup och 121.8 cm i höjd är det lätt att integrera och spara plats i ditt kökslayout.

    Övriga funktioner

    • Självavfrostande: Detta kylskåp har en självavfrostande funktion som minskar behovet av manuell avfrostning. Det sparar tid och gör skötseln av kylskåpet enklare.
    • Glashyllor: Inbyggda glashyllor ger enkel rengöring och ger dig möjlighet att se och komma åt dina livsmedel på ett bekvämt sätt.
    • Flaskställ: Med ett inbyggt flaskställ får du en organiserad och säker plats att förvara dina flaskor på, vilket hjälper dig att spara plats och undvika olyckor.
    • Glasdörr: Den snygga glasdörren ger en modern och stilren estetik till ditt kök samtidigt som den ger dig möjlighet att se in i kylskåpet utan att öppna dörren.
    • Utdragbart/Vikbart hyllplan: Med utdragbara/vikbara hyllplan får du enkelt åtkomst till dina livsmedel och kan anpassa utrymmet efter dina behov.

    Med Liebherr pure ire 4100 easyfresh inbyggda kylskåpet kan du vara säker på att dina livsmedel förvaras säkert, fräscht och snyggt i ditt kök. Dess energisnåla prestanda och bekväma funktioner gör det till ett utmärkt val för alla köksmiljöer. Lita på Liebherr för att leverera pålitliga och innovativa kylskåp.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRe 4100 Integrerad, Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    121.8 cm
    Vikt
    39.9 kg
    Djup
    54.6 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Färg
    Integrerad, Vit
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    6 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    101.5
    Egenskaper
    Flaskställ, Glasdörr, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Utdragbart/Vikbart hyllplan, Öppen dörrvarning
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    201.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: