Fristående kyl

    LIEBHERR UIK 1514 Comfort inbyggt kylskåp

    PRODUKTKOD: UIK 1514

    15 641,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Färg: Integrerad, Vit

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR UIK 1514 Comfort - Ett inbyggt kylskåp med elegant design

    Det inbyggda kylskåpet LIEBHERR UIK 1514 Comfort är den perfekta lösningen för dig som vill ha en stilren och elegant design i ditt kök. Med sin integrerade, vita färg smälter kylskåpet smidigt in i din köksinredning och ger en snygg och enhetlig look.

    Effektiv kylning och konstant temperatur

    Med sin klimatklassning SN, ST kan LIEBHERR UIK 1514 Comfort hantera temperaturer i omgivningen från +10 till +38°C, vilket ger optimala förhållanden för livsmedelsförvaring. Kylskåpet är utrustat med en effektiv kylteknik som ger dig en konstant temperatur och håller dina livsmedel fräscha och hållbara för längre tid.

    Praktiska funktioner för bekväm användning

    En av de praktiska funktionerna som ingår i LIEBHERR UIK1514 Comfort är dess självavfrostande NoFrost-system. Detta gör att du slipper den jobbiga och tidkrävande uppgiften att avfrosta kylskåpet manuellt. Istället håller kylskåpet sig automatiskt fritt från frost och is, vilket sparar både tid och energi.

    Omhängningsbar dörr för enkel anpassning

    LIEBHERR UIK1514 Comfort är utrustat med en omhängningsbar dörr, vilket gör att du kan placera kylskåpet både till vänster och till höger i ditt kök. Detta ger dig en flexibilitet i placeringen och gör att kylskåpet enkelt kan anpassas efter dina specifika behov och kökets utformning.

    Ljust och rymligt interiör

    Det inbyggda kylskåpet LIEBHERR UIK1514 Comfort har en ljus och rymlig interiör med gott om plats för förvaring av dina livsmedel. Med sina justerbara hyllor och lådor kan du enkelt anpassa kylskåpets interiör efter dina specifika behov och förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt.

    Sammanfattningsvis erbjuder LIEBHERR UIK1514 Comfort en elegant design, effektiv kylning, praktiska funktioner och en omhängningsbar dörr för enkel anpassning. Det är ett pålitligt val för dig som värdesätter både stil och prestanda i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr UIK1514 White, Integrated
    Mått
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    55 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Integrerad, Vit
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, ST
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: