Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpk5

    PRODUKTKOD: FAB5LPK5

    18 603,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Höjd: 72.5 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpk5

    Design och färg

    Detta Smeg kylskåp i 50-talsstil kommer i en snygg rosa färg som ger en retro look till ditt kök. Den stilrena designen kommer definitivt att dra uppmärksamheten till sig och lägga till en touch av nostalgi till din inredning.

    Mått och storlek

    Med sina mått på 40.4 cm i bredd, 50.0 cm i djup och 72.5 cm i höjd har detta fristående kylskåp en kompakt storlek som passar perfekt i små utrymmen. Du kan enkelt placera den i ett hörn eller använda den som en minibar i ditt vardagsrum.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 40.0 dB är kylskåpet tyst och kommer inte att störa din vardag. Du kan njuta av tystnad utan att behöva drabbas av störande ljud från kylskåpet.

    Funktioner och kapacitet

    Detta kylskåp har en kapacitet på 34.0 L och erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara dina kylvaror. Det kommer med två hyllor/lådor som ger dig möjlighet att organisera och strukturera dina livsmedel på ett praktiskt sätt.

    Energibesparing

    Med en energiförbrukning på endast 61.0 kWh/år är detta kylskåp miljövänligt och energieffektivt. Det har fått energiklassificeringen A+++, vilket innebär att det är bland de mest energisnåla kylskåpen på marknaden. Du kan känna dig trygg med att du bidrar till att minska din energiförbrukning och spara på elräkningen.

    Flexibilitet

    Dörröppningen på detta kylskåp är omhängningsbar, vilket innebär att du kan justera dörrens öppningsriktning för att passa dina behov och din kökslayout. Du kan enkelt göra ändringar utan att behöva anlita en professionell för installation.

    Belysning

    En annan praktisk funktion i detta kylskåp är det inbyggda ljuset. Det ger en behaglig och tydlig belysning inne i kylskåpet och gör det enkelt att hitta det du söker, även i mörka rum.

    Smeg - en pålitlig tillverkare

    Med Smeg som tillverkare kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt. Smeg är känt för att producera stilrena och pålitliga vitvaror och detta kylskåp är inget undantag. Du kan vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt som kommer att hålla länge.Denna Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lpk5 är det perfekta valet för dig som letar efter en stilfull och funktionell kylning för ditt hem eller kontor. Med dess retro design, kompakta storlek och praktiska funktioner kommer den definitivt att bli en snygg och användbar tillskott till ditt kök eller vardagsrum.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB5LPK5 Rosa
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    45cm
    Vikt
    21.0 kg
    Bredd
    40.4 cm
    Höjd
    72.5 cm
    Djup
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Rosa
    Dörröppning
    Vänster
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Volym
    34.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Ljudnivå
    40.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    61.0
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: