Fristående kyl

    LIEBHERR SIBP1650

    PRODUKTKOD: SIBP1650

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 57,2 cm
    • Djup: 62.2 cm
    • Höjd: 93 cm
    • Antal hyllor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR SIBP1650 - Integrerad kylskåp med LED-belysning och Frostfritt system

    LIEBHERR SIBP1650 är det perfekta valet för dig som vill ha ett snyggt och integrerat kylskåp i ditt kök. Med sin eleganta design och funktionella egenskaper gör det både din matförvaring och köksinredning komplett.

    Effektiv belysning

    Detta kylskåp kommer med inbyggd LED-belysning vilket ger en jämn och energisnål upplysning av din mat. Med LED-belysningen behöver du aldrig byta ut lampor och kan enkelt hitta det du letar efter, även i de mörkaste hörnen.

    Frostfritt kylskåp

    Ingen gillar att spendera tid på att avfrosta sitt kylskåp. Med LIEBHERR SIBP1650 behöver du aldrig mer bekymra dig över den tråkiga uppgiften, då den kommer med ett smart och effektivt Frostfritt system. Du kommer alltid att ha optimala förhållanden för din matförvaring, utan frost och is.

    Omhängbara dörrar

    Du kan enkelt anpassa LIEBHERR SIBP1650 efter din köksinredning, då dörrarna är omhängbara. Det innebär att du kan välja vilket håll du vill att dörrarna ska öppnas åt, för att passa just dina behov och önskemål.

    Klimatklass och ljudnivå

    LIEBHERR SIBP1650 är utrustad med klimatklassen N, SN, ST, T vilket innebär att den klarar av att fungera optimalt även i rum med olika temperaturförhållanden. Med en ljudnivå på endast 37 dB kan du vara säker på att kylskåpet inte kommer att störa i ditt kök eller i din vardag.

    Energisnål

    Med en energiförbrukning på endast 73 kWh/år är LIEBHERR SIBP1650 ett energisnålt val för dig och miljön. Du kan vara säker på att du sparar både energi och pengar med detta kylskåp.

    Praktisk förvaring

    LIEBHERR SIBP1650 kommer med 4 separata hyllor vilket ger dig gott om plats att förvara din mat på. Du kan enkelt organisera och sortera dina livsmedel för optimal förvaring.

    Kompakt storlek och lätt att placera

    Med sina dimensioner på 572 mm i bredd, 622 mm i djup och 931 mm i höjd är LIEBHERR SIBP1650 en kompakt kylskåp som lätt kan integreras i ditt kök. Den är även relativt lätt med en vikt på 43 kg, vilket gör den enkel att installera och flytta vid behov.

    För en smidig matförvaring och en stilren köksinredning är LIEBHERR SIBP1650 det perfekta valet för dig. Med sin LED-belysning, Frostfria system och praktiska egenskaper är det en pålitlig och effektiv lösning för att hålla din mat fräsch och din köksdesign komplett.

    Mått
    Bredd
    57,2 cm
    Vikt
    43 kg
    Djup
    62.2 cm
    Höjd
    93 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    37 dB
    Antal hyllor
    4 st
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    84 liter
    Energiförbrukning
    73 kWh/år
    Funktioner
    LED-belysning, Frostfritt kylskåp
    Placering
    Integrerad
    Dörr(ar) omhängbara
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: