Fristående kyl

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbe5221 plus

    PRODUKTKOD: RBE5221

    18 274,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr Fristående Kylskåp med BioFresh-system RBE5221 Plus

    Detta Liebherr kylskåp är designat för att ge den perfekta kylförvaringen för dina livsmedel. Med sin avancerade teknik och eleganta design, kommer det att passa perfekt in i ditt kök.

    Klimatklass

    Denna modell har en klimatklassificering på SN, vilket innebär att den är idealisk för användning i normala temperaturer, från +10 °C till +32 °C. Den kommer att fungera optimalt i de flesta kök och ger en stabil temperatur för dina livsmedel.

    Typ

    Detta är ett fristående kylskåp, vilket innebär att det inte behöver vara inbyggt i köksinredningen. Du kan placera det var som helst i ditt kök och enkelt flytta det om det behövs.

    Dörröppning

    Detta kylskåp har en dörröppning på höger sida. Detta kan vara en fördel om du planerar att placera det bredvid en vägg eller andra möbler, och behöver en specifik riktning för att öppna dörren.

    Märke

    Liebherr är ett välkänt varumärke inom vitvaror och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med årtionden av erfarenhet är du säker på att få en pålitlig och högpresterande produkt.

    Modellnamn

    Modellnamnet för detta Liebherr kylskåp är RBE5221 Plus. Det är en av de mest populära modellerna på marknaden och erbjuder en rad innovativa funktioner.

    Egenskaper

    En av de mest framstående egenskaperna hos detta kylskåp är dess inbyggda ljus. Detta gör det lätt att hitta vad du letar efter och ger en stilig touch till kylskåpet.

    Utöver det har detta kylskåp också ett avancerat BioFresh-system. Detta system håller dina livsmedel fräscha och färska längre genom att hålla en optimal temperatur och fuktighet i de olika facken.

    Sammanfattningsvis är Liebherr Fristående Kylskåp med BioFresh-system RBE5221 Plus en utmärkt produkt för alla som letar efter en pålitlig och högkvalitativ kylförvaringslösning. Med sina avancerade funktioner kommer det att hålla dina livsmedel i bästa skick och ge dig en praktisk och effektiv förvaringslösning i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp RBe522120001
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Vikt
    74.40 kg
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: