Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FA8005LAO5

    PRODUKTKOD: FA8005LAO5

    52 493,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 70.4 cm
    • Djup: 70.4 cm
    • Höjd: 195.5 cm
    • Färg: Grå

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg FREE-STANDING kylskåp FA8005LAO5 Grå

    Allmän information

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FA8005LAO5 är en stilren och energieffektiv kyl- och fryskombination som ger dig gott om utrymme för förvaring av dina livsmedel. Med sin grå färg och snygga design blir det en perfekt passning till ditt kök. Detta kylskåp har en fristående placering och kan enkelt integreras i din befintliga inredning.

    Mått och vikt

    Med en bredd på 70.4 cm, djup på 70.4 cm och höjd på 195.5 cm ger Smeg FA8005LAO5 dig gott om utrymme samtidigt som den har en kompakt och praktisk design. Med en vikt på 120.0 kg är det en robust och hållbar apparat.

    Funktioner

    Smeg FA8005LAO5 är utrustad med flera användbara funktioner för att säkerställa optimal förvaring av dina livsmedel. Den har glashyllor och lådor i både kyl- och frysenheten, vilket gör det enkelt att organisera dina matvaror. Dessutom har den en flaskställ för enkel förvaring av flaskor och burkar.Med den innovativa LED-belysningen får du en perfekt översikt över dina livsmedel, samtidigt som den energieffektiva belysningen hjälper till att minska energiförbrukningen. Kylskåpet har även en display som ger dig enkel åtkomst till temperaturinställningar och andra funktioner.Smeg FA8005LAO5 har en NoFrost-funktion som förhindrar isbildning och frost i frysen, vilket innebär att du slipper avfrostningar och kan spara tid och energi. Dessutom har kylskåpet en nollgradig låda för förvaring av färsk mat som behöver hållas vid en specifik temperatur.Med funktioner som snabbfrysning och temperaturvarning kan du vara säker på att dina livsmedel alltid förvaras på rätt temperatur, oavsett om det är frysta varor som behöver frysas snabbt eller om det finns risk för temperaturstegringar.

    Energiförbrukning

    Smeg FA8005LAO5 är en energieffektiv apparat med en energiförbrukning på 285.0 kW/h per år. Det innebär att du kan vara säker på att den inte bara är praktisk och funktionell, utan även bidrar till att minska din energiförbrukning och därmed dina elkostnader.

    Konklusion

    Med Smeg FREE-STANDING kylskåp FA8005LAO5 får du inte bara gott om utrymme för förvaring av dina livsmedel, utan även en rad användbara funktioner för att säkerställa optimal förvaring och bekvämlighet. Med sin snygga grå design blir den en elegant och praktisk tillägg till ditt kök.
    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FA8005LAO5 Grå
    Mått
    Bredd
    70.4 cm
    Djup
    70.4 cm
    Djup med dörr öppen
    135.6 cm
    Höjd
    195.5 cm
    Vikt
    120.0 kg
    Design
    Dörröppning
    Vänster
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    4 st
    Färg
    Grå
    Hyllor/lådor (kyl)
    4 st
    Specifikationer
    Ljudnivå
    41.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    344.0 L
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Egenskaper
    Belysning frys, Belysning kyl, Display, Flaskställ, Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Nollgradig låda, Snabbfrysning, Temperaturvarning, Öppen dörrvarning
    Energiförbrukning (kWh/år)
    285.0 kW/h
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Frys)
    137.0 L
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    127 W
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: