Fristående kyl

    LIEBHERR T 1504 Kylskåp för underbänk

    PRODUKTKOD: T 1504

    8 074,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.4 cm
    • Djup: 62.3 cm
    • Höjd: 85.0 cm
    • Volym: 117.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR T 1504 Kylskåp för underbänk

    Detta kylskåp för underbänk är en perfekt lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda. Med en bredd på 55,4 cm, en djup på 62,3 cm och en höjd på 85,0 cm passar det enkelt under bänken i ditt kök.

    Design och mått

    Kylskåpet har en stilren och elegant design som kommer att smälta in perfekt i ditt kök. Det har en vit färg som kompletterar de flesta köksinredningar. Dess kompakta storlek med en volym på 117,0 L gör det till en idealisk förvaringslösning för mindre utrymmen.

    Med en standardbredd på 55 cm passar detta kylskåp perfekt för de flesta köksmöbler och skåp. Dörröppningen är omhängningsbar, vilket innebär att du kan anpassa den efter dina behov och kökets layout.

    Funktioner

    Detta LIEBHERR T 1504 kylskåp levereras med en rad praktiska funktioner. En av dessa är inbyggt ljus, vilket gör det enkelt att hitta och se livsmedlen, även i mörkare förhållanden.

    Detta kylskåp erbjuder också en pålitlig kylteknik som håller dina livsmedel fräscha och kalla under en längre tid. Med en energieffektiv design kan du vara säker på att det inte bara är en praktisk, utan även en miljövänlig lösning.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR T 1504 kylskåp för underbänk en perfekt lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är det ett utmärkt val för alla kök.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr T1504 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    62.3 cm
    Höjd
    85.0 cm
    Breddstandard
    55cm
    Bredd
    55.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Omhängningsbar dörr
    Specifikationer
    Volym
    117.0 L
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: