Fristående kyl

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh prime rbbsc5250 system

    PRODUKTKOD: RBBSC5250

    26 499,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr fristående kylskåp med BioFresh Prime RBBS 5250 System

    Färg: Svart

    Detta fristående kylskåp från Liebherr är ett praktiskt och stilfullt tillskott till ditt kök. Med sin eleganta svarta färg kommer det att passa in i alla inredningsstilar. Med den högeröppnande dörren är det enkelt att komma åt din mat och dryck.

    Klimatklass: SN

    Kylskåpet har en klimatklassificering på SN, vilket innebär att det är optimalt för normalt rumstemperatur mellan 10 °C och 32 °C. Detta gör det idealiskt för användning i kök och andra rum i ditt hem.

    Typ: Fristående kylskåp

    Det här kylskåpet är fristående, vilket innebär att det inte behöver installeras i en specifik plats i ditt kök. Det ger dig friheten att placera det var som helst i ditt hem för att passa dina behov.

    Dörröppning: Höger

    Kylskåpets dörr öppnas åt höger, vilket gör det enkelt att komma åt dina livsmedel och drycker. Denna funktion är praktisk och bekväm att använda i vardagen.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett välkänt varumärke inom vitvaror och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Liebherr kan du vara säker på att du får en produkt som kommer att vara i toppskick under lång tid framöver.

    Modellnamn: Liebherr RBBSC 5250-20 001 Svart

    Detta är Liebherrs modell RBBSC 5250-20 001, som erbjuder en rad fantastiska funktioner och fördelar. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är detta ett kylskåp som kommer att bli en favorit i ditt kök.

    Egenskaper: Inbyggt ljus

    Detta kylskåp är utrustat med ett inbyggt ljus, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter även när det är mörkt. Ljuset ger en jämn belysning på alla hyllor och fack, vilket underlättar både organisering och hitta rätt matvaror.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr fristående kylskåp med BioFresh Prime RBBS 5250 System en elegant och pålitlig lösning för både förvaring och bekvämlighet i ditt kök. Med sin svarta färg, högeröppnande dörr och inbyggda ljus kommer detta kylskåp att passa perfekt in i ditt hem. Ge din mat och dryck de bästa förvaringsförhållandena med hjälp av Liebherrs högkvalitativa teknik och exclusiva design.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr RBBSC 5250-20 001 Svart
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Vikt
    78.50 kg
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: