Fristående kyl

    Liebherr - inbyggt kylskåp plus ire 4521

    PRODUKTKOD: IRE4521

    19 590,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 139.5 cm
    • Antal hyllor/lådor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp plus ire 4521

    Det inbyggda kylskåpet Liebherr IRE4521 är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda. Med en bredd på 55.9 cm kan den enkelt integreras i ditt kök. Dess kompakta design i kombination med dess imponerande funktioner gör detta kylskåp till ett oumbärligt tillskott i ditt hushåll.

    Design och mått

    Med en djup på 54.6 cm och en höjd på 139.5 cm tar detta inbyggda kylskåp minimalt med plats i ditt kök. Dess klassiska och eleganta design i vitt passar perfekt in i alla köksstilar och ger en snygg och enhetlig look. Dörröppningen är placerad till höger för enkel åtkomst till dina livsmedel.

    Funktioner och prestanda

    Denna Liebherr-kyl har en imponerande volym på 217.0 L, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina dagliga matvaror. Med 7 hyllor/lådor kan du enkelt organisera och hitta dina livsmedel. Dessutom har kylskåpet ett praktiskt flaskställ och glashyllor som gör det enkelt att se vad som finns i skåpet.

    En stor fördel med detta kylskåp är dess justerbara temperaturzon. Du kan enkelt anpassa temperaturen efter dina behov och säkerställa optimal förvaring för olika typer av matvaror. Kylskåpet är också utrustat med inbyggt ljus som ger en tydlig överblick över dina livsmedel.

    En annan användbar funktion hos detta kylskåp är dess självavfrostande eller NoFrost-system. Detta innebär att du inte längre behöver bekymra dig för isbildning och frost på dina livsmedel och hyllor. Systemet avfrostar automatiskt och håller kylskåpet i toppskick.

    Energisnål och miljövänlig

    Liebherr IRE4521 har en låg energiförbrukning på endast 152.2 kWh per år. Detta innebär inte bara besparingar på din elräkning, utan också en minskad miljöpåverkan. Så du kan njuta av ditt kylskåp och samtidigt vara snäll mot miljön.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - inbyggt kylskåp plus ire 4521 det perfekta valet för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda i ditt kök. Med sin stilrena design, imponerande prestanda och energieffektiva egenskaper är detta kylskåp en pålitlig och bekväm lösning för alla dina förvaringsbehov.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr IRE4521 Vit
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    139.5 cm
    Vikt
    46.4 kg
    Breddstandard
    60cm
    Djup
    54.6 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    7 st
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    217.0 L
    Frysfack stjärnklass
    4
    Volym (frysfack)
    16.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    152.2
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Egenskaper
    Flaskställ, Frysfack, Glashyllor, Inbyggt ljus, Justerbar temperaturzon, Självavfrostande/NoFrost
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: