Fristående kyl

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus

    PRODUKTKOD: RBSFE5221

    18 932,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus

    Produktbeskrivning

    Med Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus får du en pålitlig och energisnål kylskåpslösning för ditt hem. Den här kylskåpsmodellen är utrustad med avancerad teknik och innovativa funktioner för att hålla dina livsmedel fräscha längre.

    Klimatklass SN

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus har klimatklass SN, vilket innebär att den är lämplig för användning i normala omgivningstemperaturer mellan 10°C till 32°C. Detta gör den idealisk för användning i ditt kök eller andra inomhusmiljöer.

    Typ Integrerade kylskåp

    Detta fristående kylskåp från Liebherr är av typen integrerad, vilket innebär att det kan monteras in i dina köksskåp för en enhetlig och smidig design. Detta ger ett snyggt och stilrent utseende i ditt kök och gör att kylskåpet smälter in i resten av inredningen.

    Dörröppning Höger

    Med Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus får du en modell med dörröppning åt höger. Detta är perfekt för att anpassa kylskåpet efter ditt köks layout och gör att det blir enklare att komma åt dina livsmedel.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett pålitligt och kvalitetsorienterat märke inom vitvarubranschen. Med sina innovativa designlösningar och sin tillförlitliga prestanda är Liebherr ett populärt val för många konsumenter över hela världen. Med Liebherr kan du lita på att du får en pålitlig och hållbar produkt.

    Modellnamn Liebherr kylskåp RBsfe522120001

    Modellen RBsfe522120001 är en av Liebherrs fristående kylskåpsmodeller med biofresh-system. Med detta system kan du förvara dina livsmedel på rätt temperaturer och fuktighet för att förlänga deras hållbarhet och bevara deras smak och näringsvärden. Detta innebär att du kan njuta av färska och hälsosamma livsmedel längre.

    Egenskaper Inbyggt ljus

    Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus är utrustad med en inbyggd belysning. Detta gör det enklare att hitta dina livsmedel, även när det är mörkt i rummet. Den inbyggda belysningen ger också en elegant och modern touch till kylskåpet.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr fristående kylskåp med biofresh-system rbsfe5221 plus en pålitlig och energieffektiv kylskåpslösning för ditt kök. Med funktioner som klimatklass SN, integrerad design, dörröppning åt höger, samt den innovativa biofresh-tekniken och inbyggt ljus, är detta kylskåp perfekt för att hålla dina livsmedel fräscha längre och passar väl in i ditt köksmiljö.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp RBsfe522120001
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    79 kg
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: