Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB28RPK5

    PRODUKTKOD: FAB28RPK5

    26 828,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 78.8 cm
    • Höjd: 153.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB28RPK5 - Rosa

    Detta Smeg kylskåp i rosa färg kombinerar både stil och funktionalitet för att ge dig en estetiskt tilltalande och pålitlig kylskåpslösning till ditt hem. Med en bredd på 60.1 cm, djup på 78.8 cm och höjd på 153.0 cm, erbjuder det tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina matvaror på ett organiserat sätt.

    Design och färg

    Smeg FAB28RPK5 har en elegant och uttrycksfull rosa färg som kommer att ge en touch av retrostil till ditt kök. Dess färgrika och glada design gör det till en riktig blickfångare och passar perfekt för dem som vill lägga till lite personlighet och uniciteit till sitt köksinredning.

    Organisering och hyllor

    Detta kylskåp har en volym på 223.0 L, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina matvaror. Med sina 6 glashyllor får du möjlighet att organisera dina livsmedel på ett effektivt sätt. Hyllplanen kan enkelt utdragas eller vikas beroende på behov. Detta ger dig flexibilitet när du behöver förvara större eller högre förpackningar.

    Funktioner

    Kylskåpet är utrustat med inbyggt ljus, vilket ger dig bättre sikt och gör det enklare att hitta de matvaror du söker. Dessutom är det självavfrostande, vilket innebär att du slipper tina av kylskåpet manuellt. Det sparar tid och energi. Kylskåpet har också en öppen dörrvarning, som varnar dig om dörren har stått öppen för länge för att förhindra överdriven energiförbrukning och matavfall.

    Frysutrymme

    Med en frysvolym på 26.0 L erbjuder kylskåpet tillräckligt med utrymme för att förvara dina frysta produkter på ett säkert sätt. Frysfacket har en stjärnklassificering på 4, vilket innebär att det är lämpligt för att bevara maten under en längre tid.

    Strömavbrottssäkerhet

    Smeg FAB28RPK5 har en strömavbrottssäkerhet på 9 timmar, vilket innebär att dina livsmedel förblir fräscha även vid eventuella strömavbrott. Det ger dig trygghet och säkerhet att veta att din mat förblir i bästa kvalitet även under exceptionella omständigheter.

    Med Smeg FAB28RPK5 får du inte bara en pålitlig kylskåpslösning utan också en prydnad till ditt kök. Dess eleganta design och smarta funktioner gör det till en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB28RPK5 Rosa
    Märke
    Smeg
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Höjd
    153.0 cm
    Vikt
    73.5 kg
    Djup
    78.8 cm
    Breddstandard
    65cm
    Bredd
    60.1 cm
    Design
    Färg
    Rosa
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    6 st
    Specifikationer
    Volym
    223.0 L
    Frysfack stjärnklass
    4
    Volym (frysfack)
    26.0 L
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Utdragbart/Vikbart hyllplan, Öppen dörrvarning
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Teknisk specifikation
    Strömavbrottssäkerhet
    9 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: