Fristående kyl

    LIEBHERR TP 1420 Komfort

    PRODUKTKOD: TP 1420

    9 061,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.4 cm
    • Djup: 62.3 cm
    • Höjd: 85 cm
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR TP 1420 Komfort - Ett praktiskt och pålitligt kylskåp

    Funktioner:

    Energisnålt kylskåp med hög prestanda

    LIEBHERR TP 1420 Komfort är ett energisnålt kylskåp som erbjuder en hög prestanda för att säkerställa att dina livsmedel håller sig fräscha och svala. Med sin energieffektiva design kan du spara på din elräkning samtidigt som du får maximal kylning.

    Kapacitet och förvaringsutrymme

    Detta fristående kylskåp har en kapacitet på [ange kapacitet] liter, vilket ger gott om utrymme för att lagra dina livsmedel. Det finns justerbara hyllor och fack som kan anpassas efter dina behov, och en praktisk grönsakslåda för att hålla dina grönsaker och frukt fräscha längre.

    Praktiskt och flexibelt

    LIEBHERR TP 1420 Komfort har en praktisk dörröppning på höger sida, vilket gör det lätt att få åtkomst till dina livsmedel. Det finns också en integrerad isbricka för att hålla dina drycker kalla och uppfriskande.

    Tystgående drift

    Denna modell har en tystgående drift, vilket gör den idealisk för användning i köket eller andra utrymmen där du vill undvika onödig buller.

    Lätt att rengöra och underhålla

    LIEBHERR TP 1420 Komfort är lätt att rengöra och underhålla. Facken och hyllorna kan enkelt tas bort för enkel rengöring, och det finns en automatisk avfrostningsfunktion för att hålla kylskåpet i toppskick.

    Med LIEBHERR TP 1420 Komfort kan du vara säker på att dina livsmedel håller sig fräscha och kalla samtidigt som du får en pålitlig och högkvalitativ kylskåp. Detta kylskåp är perfekt för små kök, studentlägenheter eller som ett extra kylutrymme i hushållet. Med sin energisnåla design och praktiska funktioner kommer det att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Kühlschrank TP 1420-20
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    62.3 cm
    Höjd
    85 cm
    Bredd
    55.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: