Fristående kyl

    Smeg fristående kylskåp SMEG FAB10LBL5

    PRODUKTKOD: FAB10LBL5

    20 004,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Elegans och funktionalitet i ett:

    Smeg FAB10LBL5 är ett fristående kylskåp som kombinerar stil med praktiska funktioner. Med sin svarta färg och retrodesign blir det en tidlös och elegant inredningsdetalj i ditt kök. Detta kylskåp är perfekt för dig som vill ha något extra och sticker ut från mängden.

    Kompakt och smidig storlek:

    Med sina mått på 54,5 cm i bredd, 65,9 cm i djup och 97 cm i höjd är Smeg FAB10LBL5 perfekt för mindre kök. Trots sin kompakta storlek har den en imponerande volym på 122 liter, vilket ger gott om plats för förvaring av mat och dryck.

    Praktiskt och användarvänligt:

    Smeg FAB10LBL5 är utrustad med flera praktiska funktioner som förenklar din vardag. Den har ett frysfack med en volym på 17 liter, perfekt för förvaring av frysta varor. Den har också glashyllor, vilket gör det enkelt att organisera och hitta matvaror. Ett inbyggt ljus ger en tydlig överblick över innehållet i kylskåpet.

    Innovativ teknik:

    En av de främsta fördelarna med Smeg FAB10LBL5 är dess självavfrostningsteknik. Du behöver inte längre bekymra dig för att frosten byggs upp och måste rensas bort manuellt. Kylskåpet klarar av att avfrosta sig själv, vilket sparar tid och energi.

    Enkel installation och användning:

    Smeg FAB10LBL5 har en dörr som kan öppnas åt vänster. Detta gör det enkelt att anpassa kylskåpet efter din kökslayout. Med en ljudnivå på 37 dB är det också tyst i drift, vilket gör det mer behagligt i hemmiljön.

    Kvalitetsmaterial och pålitlig märkesprodukt:

    Smeg är ett välkänt märke känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Smeg FAB10LBL5 kan du vara säker på att du får en produkt som håller länge och ger dig en pålitlig kylskåp förvaring av mat och drycker.

    Sammanfattning:

    Smeg FAB10LBL5 är ett attraktivt och funktionellt fristående kylskåp med en klassisk retrodesign. Med sin kompakta storlek är det perfekt för mindre kök och har ändå gott om utrymme för att lagra mat och dryck. Funktioner som frysfack, glashyllor och inbyggt ljus gör det lätt att organisera och hitta dina livsmedel. Dess självavfrostningsteknik sparar tid och energi, medan enkel installation och tyst drift ger ökad användarvänlighet. Med Smegs rykte för kvalitet och tillförlitlighet kan du vara säker på att Smeg FAB10LBL5 är en investering som kommer att vara användbar och hållbar i många år framöver.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10LBL5 Svart
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    97.0 cm
    Vikt
    45.1 kg
    Djup
    65.9 cm
    Breddstandard
    55cm
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Volym (frysfack)
    17.0 L
    Volym
    122.0 L
    Egenskaper
    Frysfack, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: