• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur bow tie vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524868

4 457,00 kr

Spara 15%

3 788,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 8 S diskbänk - En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Blanco Elon XL 8 S diskbänk är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sitt eleganta design och högkvalitativa material, kommer den att förvandla ditt kök till en modern och stilren plats. Diskbänken är tillverkad av slitstarkt silgranit-material, som ger den en hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Funktionella egenskaper för bekväm användning

Denna diskbänk har en rad funktioner som gör den både praktisk och användarvänlig. Först och främst är den vändbar, vilket betyder att du kan montera den med hojen på höger eller vänster sida, beroende på dina preferenser och kökets utformning. Du kan enkelt anpassa den för att passa din arbetsstil och behov.

En annan användbar funktion är automatiska stopparen, som gör det enkelt att fylla hojen med vatten eller tömma den. Du behöver inte längre använda proppar eller silar - stopparen aktiveras och stängs av med en enkel tryckning. Detta sparar tid och gör diskningen mer bekväm och effektiv.

Praktiska detaljer för enkel rengöring

Blanco Elon XL 8 S diskbänk är utrustad med infino avloppssystem och droppnät. Infino systemet har en sömlös övergång från hojen till avloppet, vilket gör rengöringen enkel och effektiv. Droppnätet fångar upp matrester och smuts, så att de inte hamnar i avloppet och orsakar stopp eller problem.

En stilren och funktionell lösning för ditt kök

Med sin brun färg och rektangulära form, ger Blanco Elon XL 8 S diskbänk en modern och stilren touch till ditt kök. Den är snygg och elegant, samtidigt som den är praktisk och användarvänlig. Diskbänken passar perfekt in i olika köksinredningar och kommer att vara en snygg och funktionell lösning för dig i många år framöver.

Slutligen, med en längd på 860.0 mm och ett minimum skåpsbredd på 800.0 mm, kan du vara säker på att Blanco Elon XL 8 S diskbänk kommer att passa perfekt i ditt kök. Dess hållbara och slitstarka konstruktion kommer att ge dig en pålitlig och hållbar lösning för din diskning och rengöring.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (524868)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: