• Reducerat pris

Diskbänkar

White supra 180-u

PRODUKTKOD: 518197

1 932,00 kr

Spara 15%

1 642,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 201.0 mm
  • Låddjup: 130.0 mm
  • Djup: 361.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Supra 180 - U

Blanco Supra 180 - U är en stilren och elegant diskho som passar perfekt för dig som letar efter en praktisk och snygg lösning till ditt kök. Med sin rektangulära form och rostfria stålkonstruktion ger den en modern touch till din interiör.

Funktioner

Blanco Supra 180 - U finns i ett brett urval av färger för att matcha din köksdesign och personliga stil. Välj mellan färgerna vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd för att skapa den perfekta harmonin i ditt kök.

Med en längd på 201.0 mm och en djup på 361.0 mm är denna diskho rymlig nog för att hantera allt från disklösning till matlagning. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den hållbar, motståndskraftig mot fläckar och enkel att rengöra.

Blanco Supra 180 - U har en unik design som gör den vändbar, vilket ger dig möjlighet att montera den på antingen höger eller vänster sida beroende på dina behov och kökslayout.

Denna diskho har också den praktiska funktionen att den inte har hål för blandare, vilket ger dig friheten att själv välja och placera din egen blandare enligt dina preferenser och behov.

Användning och installation

Blanco Supra 180 - U är designad för att passa i ett köksskåp med en bredd på minst 300.0 mm. Den kommer med en låddjup på 130.0 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att förvara dina diskredskap och tillbehör i skåpet under diskhon.

Med sin stilfulla och funktionella design blir Blanco Supra 180 - U det perfekta tillskottet till ditt kök. Oavsett om du behöver en diskho för daglig disklösning eller för matlagning och förberedelser, garanterar denna diskho att du har den nödvändiga funktionaliteten i ditt kök samtidigt som den ger en touch av modern elegans.

Produkt
Modellnamn
Blanco Supra 180 - U (518197)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
201.0 mm
Låddjup
130.0 mm
Djup
361.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
300.0 mm

16 Produkter från samma kategori: