Vinkylar

    Smeg WINE COOLER CVI129G

    PRODUKTKOD: CVI129G

    40 319,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.6 cm
    • Djup: 56.6 cm
    • Höjd: 57.2 cm
    • Färg: Grå/Antracit

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Smeg WINE COOLER CVI129G

    Smeg WINE COOLER CVI129G är en stilfull och praktisk vinkyl med en grå/antracit färg som kommer att bli en elegant tillägg i ditt kök eller vinkällare. Med denna vinkyl kan du förvara och kyla dina viner på ett optimalt sätt.

    Funktioner:

    Dörr(ar) omhängbara:

    Smeg WINE COOLER CVI129G har ej omhängbara dörrar, vilket innebär att de inte kan bytas sida. Detta är viktigt att tänka på vid placering av vinkylen för att säkerställa att dörrarna öppnas åt rätt håll.

    Typ:

    Smeg WINE COOLER CVI129G är en vinkyl, speciellt utformad för att förvara och kyla vinflaskor på ett effektivt sätt. Den har en kapacitet som rymmer flera flaskor och hjälper dig att bevara vinets kvalitet och smak.

    Glasdörr:

    Smeg WINE COOLER CVI129G har en solid dörr, vilket innebär att den inte är gjord av glas. Detta ger vinkylen ett elegant och sofistikerat utseende samtidigt som det ger en bra isolering som hjälper till att hålla din vin samling vid rätt temperatur.

    Sammanfattningsvis är Smeg WINE COOLER CVI129G en pålitlig och snygg vinkyl som kommer att hjälpa dig att bevara vinets kvalitet och smak. Med sin grå/antracit färg och solid dörr kommer den att vara en stilfull tillägg i ditt kök eller vinkällare.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Höjd
    57.2 cm
    Bredd
    59.6 cm
    Vikt
    35 kg
    Djup
    56.6 cm
    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Glasdörr
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: