Termosar för utomhusbruk

    Stanley - 0,47l quick flip vit termisk flaska

    PRODUKTKOD: 10-09148-024

    498,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Stål
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 203 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Beskrivning:

    Stanley - 0,47l quick flip vit termisk flaska

    Den här Stanley-termosflaskan är en perfekt följeslagare för alla dina äventyr. Med sin stilrena och moderna design är den både funktionell och snygg. Oavsett om du är ute för att ge dig ut på en vandringstur eller behöver en pålitlig termosflaska för kontorsbruk, så är Stanley den perfekta lösningen för dig.

    Material

    Denna termosflaska är tillverkad av högkvalitativt stål. Stålet ger inte bara flaskan en robust och hållbar konstruktion, det hjälper också till att bevara dryckens temperatur under lång tid. Med sin isolerade konstruktion kan du vara säker på att din varma dryck förblir varm och din kalla dryck håller sig kall.

    Volym

    Med en volym på 0,47 liter har du tillräckligt med utrymme för att transportera tillräckligt med dryck för dina behov. Oavsett om du vill ha din favoritdryck varm eller kall, kommer denna termosflaska säkerställa att din dryck håller rätt temperatur under hela dagen.

    Vikt

    Med en vikt på endast 203 gram är denna termosflaska lätt och bekväm att ta med sig överallt. Du kan enkelt bära den i din ryggsäck eller handväska utan att den tynger ner dig. Den är perfekt för resor, camping eller bara för att ha med dig till jobbet.

    Sammanfattningsvis är Stanley - 0,47l quick flip vit termisk flaska en pålitlig och funktionell termosflaska som håller din dryck varm eller kall under lång tid. Med sitt eleganta och moderna utseende kommer den också att vara en snygg accessoar för dina äventyr.

    Mått
    Vikt
    203 g
    Specifikationer
    Material
    Stål
    Volym
    0,47 liter

    16 Produkter från samma kategori: