Termosar för utomhusbruk

    Bodum - resemugg - 0,35l termisk mugg, svart

    PRODUKTKOD: 11068-380S

    462,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    • Höjd: 175 mm
    • Funktioner: Tål maskindisk
    • Volym: 0,35 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - resemugg - 0,35l termisk mugg, svart

    Anpassad för resor

    Denna Bodum-resmugg är den perfekta följeslagaren för dina dagliga pendlingar och resor. Muggens kompakta design gör den enkel att bära med dig, oavsett om du reser med bil, tåg eller flyg. Du kan njuta av din favoritdryck var som helst och när som helst!

    Termisk isolering

    Denna resemugg är utrustad med en termisk isolering som hjälper till att hålla din dryck varm eller kall under en längre tid. Du kan nu njuta av din varma kaffe eller andra varma drycker utan att oroa dig för att de ska bli kalla för snabbt. Dessutom håller muggen kalla drycker fräscha och svala, perfekt för sommardagar.

    Tålig och hållbar

    Denna resemugg är tillverkad av högkvalitativa material som gummi, aluminium, plast, silikon och stål, vilket gör den exceptionellt tålig och hållbar. Muggen tål att tvättas i maskin, vilket gör den bekväm och enkel att rengöra.

    Rymmer 0,35 liter

    Muggen har en generös volym på 0,35 liter, vilket gör att du kan fylla den med tillräckligt med dryck för att hålla dig hydrerad under dagen. Den passar perfekt för kaffe, te, varm choklad eller valfri dryck du föredrar.

    Enkel att använda

    Med sin ergonomiska design och praktiska lock är denna resemugg enkel att använda och transportera. Den är utrustad med en tät silikonring runt locket för att förhindra läckage och spill. Du kan enkelt sippa på din dryck med det praktiska drinklocket.

    Gör din resa mer bekväm och njut av din favoritdryck när du är på språng med Bodum - resemugg - 0,35l termisk mugg, svart.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    175 mm
    Vikt
    330 g
    Diameter
    90 mm
    Specifikationer
    Material
    Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    Funktioner
    Tål maskindisk
    Volym
    0,35 liter

    16 Produkter från samma kategori: