Termosar för utomhusbruk

    Adventure termisk mugg - svart 0,7l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-02874-034

    572,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 70.0 cl
    • Material: Gummi, Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker, Med handtag, Non-slip
    • Färg: Grön, Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Stanley Adventure termisk mugg

    Njut av din favoritdryck var du än är med Stanley Adventure termisk mugg. Denna stilfulla mugg är perfekt för äventyr, camping, resor eller bara för att ha med dig på jobbet eller till skolan. Den har en imponerande kapacitet på 0,7 liter, så du kan njuta av en generös portion av din favoritdryck.

    Design och material

    Stanley Adventure termisk mugg är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en hållbar och robust konstruktion. Den har även en isolerad design som håller din dryck varm eller kall under en längre tid. Muggen är även tunnväggig vilket ger en lyxig känsla när du dricker från den.

    Muggen har en svart färg som ger den en elegant och modern utseende. Den har också ett bekvämt handtag som gör att du enkelt kan hålla i muggen och dricka från den utan att bränna dig.

    Funktioner och fördelar

    Stanley Adventure termisk mugg har flera funktioner som gör den till ett utmärkt val för alla dina dryckesbehov. Den är BPA-fri och kan diskas i diskmaskin, vilket gör den både säker och lätt att rengöra.

    Muggen är också läcksäker, så du behöver inte oroa dig för att det ska läcka ut någon vätska. Dessutom har den en non-slip funktion vilket gör att den ligger stadigt på ytan och minskar risken för att den ska glida iväg.

    Perfekt för alla tillfällen

    Oavsett om du är ute på äventyr, på picknick, på jobbet eller bara hemma i trädgården, är Stanley Adventure termisk mugg perfekt för att hålla din dryck varm eller kall under en längre tid. Dess generösa kapacitet gör att du kan ha med dig tillräckligt med dryck för att dela med familj och vänner.

    Så ge dig själv eller någon annan den perfekta presenten med Stanley Adventure termisk mugg. Med dess eleganta design och praktiska funktioner kommer du inte bli besviken!

    Produkt
    Typ
    Koppar
    Modellnamn
    Stanley Adventure Beer Mugg 70cl
    Märke
    Stanley
    Mått
    Bredd
    15.0 cm
    Höjd
    17.2 cm
    Vikt
    360.0 g
    Design
    Färg
    Grön, Svart
    Specifikationer
    Typ av kopp
    Mugg
    Material
    Gummi, Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker, Med handtag, Non-slip
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    70.0 cl

    16 Produkter från samma kategori: