Termosar för utomhusbruk

    Alfi - gusto - termos röd 1 l.

    PRODUKTKOD: 3521202100

    1 649,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 1.0 L
    • Egenskaper: Med handtag
    • Färg: Grön, Rosa, Röd, Svart, Vit
    • Bredd: 15.0 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Alfi Gusto Termoskanna 1L - Håll din dryck varm och fräsch

    Med Alfi Gusto Termoskanna 1L kan du njuta av varma drycker länge. Denna eleganta termoskanna är perfekt för att hålla din kaffe, te eller annan varm dryck på rätt temperatur under längre tid.

    Hög kapacitet och praktisk design

    Med en kapacitet på 1 liter rymmer Alfi Gusto Termoskanna tillräckligt med dryck för dig och dina vänner eller kollegor. Den är tillräckligt stor för att passa dina behov, samtidigt som den är lätt att hantera och bära med sitt praktiska handtag.

    Stilren och färgglad

    Alfi Gusto Termoskanna finns i en rad olika färger, inklusive röd, grön, rosa, svart och vit. Välj den färg som passar bäst till din personliga stil eller kökets inredning. Oavsett vilken färg du väljer kommer denna termoskanna att ge en touch av stil och färg till din servering.

    Håller drycken varm

    Alfi Gusto Termoskanna är designad för att hålla din dryck varm under en längre tid. Den är tillverkad av högkvalitativt material som effektivt isolerar och bevarar värmen. Nu kan du njuta av en varm kopp kaffe eller te när som helst, var som helst.

    Enkel att använda och rengöra

    Denna termoskanna är enkel att använda och rengöra. Den har en smart hällpip som gör det lätt att hälla drycken utan att riskera att den spill över. Dessutom är den enkel att rengöra, då den har en bred öppning som gör det enkelt att få in och ut rengöringsverktyg.

    Kvalitet och pålitlighet

    Alfi är ett välkänt och pålitligt märke när det gäller termoskannor. Med Alfi Gusto Termoskanna får du en produkt av hög kvalitet som du kan lita på. Den är tillverkad med omsorg och precision för att ge bästa funktion och lång hållbarhet.

    Välj Alfi Gusto Termoskanna 1L för att hålla din varma dryck vid rätt temperatur och njuta av en stilig och pålitlig termoskanna. Beställ idag och njut av varma drycker var du än är!

    Produkt
    Märke
    Alfi
    Typ
    Termoskannor
    Modellnamn
    Alfi Gusto Termoskanna 1L
    Mått
    Höjd
    27.5 cm
    Vikt
    1000.0 g
    Bredd
    15.0 cm
    Längd
    17.0 cm
    Design
    Färg
    Grön, Rosa, Röd, Svart, Vit
    Specifikationer
    Egenskaper
    Med handtag
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    1.0 L

    16 Produkter från samma kategori: