Termosar för utomhusbruk

    Termos stal. - ceramivac™ - maroon 0.47 l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-09097-009

    673,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Silikon, Stål
    • Höjd: 200 mm
    • Funktioner: Tål maskindisk
    • Volym: 0,47 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Termos stal. - ceramivac™ - maroon 0.47 l / stanley

    Termos stal. - ceramivac™ - maroon 0.47 l / stanley är den perfekta följeslagaren för dig som är ute efter en pålitlig och tålig termos. Med sin imponerande kapacitet på 0,47 liter kan den hålla din favoritdryck varm i flera timmar.

    Höjd 200 mm

    Med en höjd på 200 mm är denna termos kompakt och lätt att ta med sig överallt. Den passar perfekt i ryggsäcken eller på utflykter och äventyr där du behöver hålla dig varm under dagen.

    Tål maskindisk

    En av de bästa egenskaperna hos denna termos är att den tål maskindisk. Du behöver inte längre bekymra dig för att rengöra den för hand - du kan enkelt placera den i diskmaskinen och låta den bli ren och redo för nästa äventyr.

    Material Silikon, Stål

    Denna termos är tillverkad av högkvalitativa material som silikon och stål. Detta gör den både tålig och hållbar, och den kommer att följa med dig under lång tid framöver utan att tappa sin effektivitet eller kvalitet.

    Typ Termos

    Denna produkt är en termos, vilket betyder att den är utformad för att hålla temperaturen på din dryck konstant under en längre tid. Oavsett om du vill ha varmt kaffe på vintern eller kall saft på sommaren kan denna termos uppfylla dina behov.

    Volym 0,47 liter

    Med en volym på 0,47 liter kan denna termos rymma en generös mängd dryck. Det är tillräckligt för att hålla dig hydrerad och nöjd under en hela dagen eller för att dela med dig av drycken till en vän.

    Vikt 345 g

    Denna termos är tillräckligt lätt för att enkelt kunna bäras runt utan att tynga ner dig. Med en vikt på endast 345 g kommer du knappt märka att du bär på den, vilket gör det bekvämare för dig under dina äventyr.

    Diameter 76 mm

    Med en diameter på 76 mm är denna termos lätt att hålla och använda. Den passar perfekt i handen och ger dig en bekväm grepp när du njuter av din varma eller kalla dryck.

    Produkt
    Typ
    Termos
    Mått
    Höjd
    200 mm
    Vikt
    345 g
    Diameter
    76 mm
    Specifikationer
    Material
    Silikon, Stål
    Funktioner
    Tål maskindisk
    Volym
    0,47 liter

    16 Produkter från samma kategori: