Termosar för utomhusbruk

    Adventure 4-gallon glas - grönt / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01883-034

    832,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    • Färg: Grön, Svart, Vit
    • Antal delar: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Adventure 4-gallon glas - grönt / stanley

    Detta äventyrsglas från Stanley är både funktionellt och snyggt. Med en kapacitet på 4 gallon är det perfekt för att servera och förvara drycker under dina äventyr. Dess gröna färg ger det en fräsch och livlig look.

    Material

    Glaset är tillverkat av högkvalitativt och hållbart rostfritt stål. Detta material säkerställer att glaset är tåligt och kan klara av att användas i olika miljöer utan att skadas.

    Tillbehör

    I det här setet ingår 4 stycken glas, vilket gör det perfekt för att ha med på utflykter eller festligheter. Du behöver inte längre oroa dig för att ha tillräckligt med glas för dina gäster, eftersom detta set ger dig tillräckligt med glas för att kunna servera flera personer.

    Märke

    Stanley är ett känt märke inom köksutrustning och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Stanley kan du vara säker på att du får en produkt som håller hög standard och som kommer att vara en pålitlig följeslagare under dina äventyr.

    Funktioner

    Detta äventyrsglas har flera användbara funktioner. Det är BPA-fritt, vilket betyder att det inte innehåller några skadliga kemikalier som kan läcka ut i dina drycker. Det är också diskmaskinsäkert, vilket gör rengöringen enkel och bekväm. Dessutom är det läcksäkert, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att dryckerna ska läcka ut när du är på språng.

    Sammanfattningsvis är Adventure 4-gallon glaset från Stanley en fantastisk köksutrustning som kombinerar stil och funktionalitet. Det är tillverkat av hållbart rostfritt stål, kommer med tillräckligt med glas för flera personer och har olika användbara funktioner som gör det idealiskt för dina äventyr. Så varför inte skaffa detta glas och ta med dig lite äventyr vart du än går?

    Produkt
    Typ
    Köksutrustning
    Modellnamn
    Stanley Pre-Party Shot Glass + Flask Set Köksutrustning 4st
    Märke
    Stanley
    Design
    Färg
    Grön, Svart, Vit
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    Antal delar
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: