Termosar för utomhusbruk

    Trigger master stål termisk mugg - svart 0,35l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-08793-001

    794,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Aluminium, Stål
    • Höjd: 189 mm
    • Volym: 0,35 liter
    • Vikt: 310 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Trigger Master Stål Termisk Mugg - Svart 0,35l / Stanley

    Höjd: 189 mm

    Med sin höjd på 189 mm är Trigger Master en perfekt termosmugg för att hålla ditt favoritdryck varm under hela dagen. Oavsett om du är på väg till jobbet, på en vandringstur eller bara tar en promenad i parken, kan du njuta av varma drycker i denna termosmugg.

    Material: Aluminium, Stål

    Trigger Master är tillverkad av hållbart aluminium och stål, vilket ger den en robust och pålitlig konstruktion. Denna materialkombination ger också termosmuggen en snygg och tidlös svart design.

    Typ: Termosmugg

    Trigger Master är en termosmugg som är perfekt för att hålla din dryck varm under en längre tid. Den är utformad med isoleringsteknologi som hjälper till att behålla temperaturen på din dryck, så att den förblir varm när du är på språng.

    Volym: 0,35 liter

    Med en volym på 0,35 liter kan Trigger Master rymma tillräckligt med vätska för att hålla dig hydrerad under dagen. Oavsett om det är kaffe, te eller någon annan varm dryck, kan du enkelt fylla på termosmuggen och njuta av din favoritdryck när som helst.

    Vikt: 310 g

    Med en vikt på endast 310 g är Trigger Master lätt att bära med dig överallt. Du behöver inte oroa dig för att den ska bli en börda när du är på språng. Du kan enkelt ha den i din väska, ryggsäck eller bil och alltid ha tillgång till en varm dryck.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    189 mm
    Vikt
    310 g
    Specifikationer
    Volym
    0,35 liter
    Material
    Aluminium, Stål

    16 Produkter från samma kategori: