Termosar för utomhusbruk

    Switchback™ adventure termisk mugg - vit 0,47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-02285-022

    575,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Stål
    • Höjd: 234 mm
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 344 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Switchback™ adventure termisk mugg

    Optimal temperaturkontroll för äventyrliga resenärer

    Vår Switchback™ adventure termiska mugg är den perfekta följeslagaren för dina äventyr. Med sin vita färg och eleganta design ser den inte bara bra ut, den håller också din dryck varm eller kall under lång tid. Utforska naturen eller ta med muggen på vägen - oavsett var du går kommer din dryck att hålla en behaglig temperatur.

    Högkvalitativt rostfritt stål

    Switchback™ adventure termiska mugg är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Den är byggd för att klara av tuffa förhållanden och kan vara med dig på alla dina äventyr. Ingen kompromiss när det gäller kvalitet.

    Perfekt storlek för resor

    Med en volym på 0,47 liter är Switchback™ adventure termiska mugg tillräckligt rymlig för att rymma en generös portion av din favoritdryck. Trots den stora kapaciteten är muggen fortfarande lätt och bekväm att bära med sig. Perfekt för bilresor, camping eller utflykter.

    Termisk isolering för optimal prestanda

    Vår Switchback™ adventure termiska mugg är utrustad med termisk isolering, vilket innebär att den kan hålla din dryck varm i upp till 7 timmar eller kall i upp till 10 timmar. Oavsett om du vill ha en ångande kopp kaffe på morgonen eller njuta av ett uppfriskande kallt äventyr, kommer muggen att behålla rätt temperatur längre tid.

    Bekväm användning

    Switchback™ adventure termiska mugg har en praktisk höjd på 234 mm och en vikt på 344 g vilket gör den lätt att hantera och använda. Den är också utrustad med ett säkert lock för att förhindra läckage och hålla din dryck säker. Enkel att öppna och stänga, så att du kan njuta av din dryck utan att spilla.

    När det gäller att hålla din dryck vid rätt temperatur under dina äventyr är Switchback™ adventure termiska mugg den ultimata kompanjonen. Med sin robusta konstruktion, termiska isolering och perfekta storlek är den det perfekta valet för resor, camping och utforskande av naturen. Gå inte miste om möjligheten att uppleva optimal temperaturkontroll med Switchback™ adventure termiska mugg i vitt.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    234 mm
    Vikt
    344 g
    Specifikationer
    Volym
    0,47 liter
    Material
    Stål

    16 Produkter från samma kategori: