Termosar för utomhusbruk

    Stanley - flaska med 4 äventyrsglas - svart

    PRODUKTKOD: 10-01883-035

    890,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    • Färg: Grön, Svart, Vit
    • Antal delar: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Stanley - flaska med 4 äventyrsglas - svart

    Den här häftiga produkten, Stanley - flaska med 4 äventyrsglas, är perfekt för alla älskare av äventyr och festliga tillfällen. Med sin eleganta svarta färg och robusta konstruktion kommer den inte bara att imponera på dina vänner, utan även vara en pålitlig följeslagare i alla situationer.

    Material och design:

    Denna flaska och de tillhörande glasen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör dem tåliga och hållbara. Det betyder att de klarar av att hantera även de mest krävande äventyren. Den svarta färgen ger produkten en elegant och sofistikerad touch.

    Funktioner:

    Med detta set får du inte bara en praktisk flaska, utan även fyra äventyrsglas. Det perfekta sättet att njuta av dina favoritdrycker med vänner och familj. De är BPA-fria och diskmaskinsäkra, vilket gör dem enkla att rengöra och underhålla.

    Vad som verkligen utmärker detta set är dess läcksäkra design. Du kan vara säker på att vätskan hålls säker och att du undviker onödiga spill. Perfekt för alla utomhusaktiviteter och resor.

    Sammanfattning:

    Stanley - flaska med 4 äventyrsglas är en fantastisk köksutrustning för alla äventyrliga själar. Dess robusta konstruktion, eleganta svarta färg och praktiska funktioner gör den till en oumbärlig kompanjon vid alla tillfällen. Ta med den på picknickar, campingresor eller bara för att njuta av en härlig stund med vänner och familj. Med detta set kan du göra varje fest till en minnesvärd händelse.

    Produkt
    Typ
    Köksutrustning
    Modellnamn
    Stanley Pre-Party Shot Glass + Flask Set Köksutrustning 4st
    Märke
    Stanley
    Design
    Färg
    Grön, Svart, Vit
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    Antal delar
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: