Termosar för utomhusbruk

    Go series termisk flaska - blå 0,47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-09388-003

    432,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Plast, Silikon, Stål
    • Höjd: 170 mm
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 280 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    Go series termisk flaska - blå 0,47l / stanley

    Den här termiska flaskan är perfekt för att hålla dina drycker varma eller kalla under långa perioder. Med en volym på 0,47 liter är den tillräckligt stor för att rymma tillräckligt med dryck för att hålla dig hydrerad under dagen.

    Flaskan är tillverkad av en hållbar kombination av plast, silikon och stål, vilket ger den hållbarhet och motståndskraft mot stötar och fall. Dess kompakta storlek på 170 mm höjd och 86 mm i diameter gör den lätt att bära med dig överallt.

    Den termiska funktionen hos flaskan gör att den kan hålla drycker varma eller kalla under långa perioder. Oavsett om du vill ha en varm kopp kaffe på morgonen eller en uppfriskande kall dryck på sommaren, håller den här flaskan temperaturen på rätt nivå.

    Med en vikt på bara 280 g är den dessutom lätt att ta med sig i din väska eller ryggsäck utan att den tynger ner på dig. Den blå färgen ger den också en snygg och modern look.

    Sammanfattningsvis är Go series termiska flaska - blå 0,47l / stanley den perfekta följeslagaren för att hålla dina drycker varma eller kalla under hela dagen. Den robusta konstruktionen, kompakta storleken och termiska funktionen gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla dina äventyr.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    170 mm
    Vikt
    280 g
    Diameter
    86 mm
    Specifikationer
    Material
    Plast, Silikon, Stål
    Volym
    0,47 liter

    16 Produkter från samma kategori: