Termosar för utomhusbruk

    Gefu - olimpio termoflaska, svart, 500 ml

    PRODUKTKOD: G-12731

    544,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Volym: 500 ml

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Gefu - olimpio termoflaska, svart, 500 ml

    Översikt

    Gefu - olimpio termoflaska är en stilren och praktisk termosflaska i svart design. Med sin kapacitet på 500 ml är den perfekt för att hålla din favoritdryck varm eller kall under längre perioder. Oavsett om du är på kontoret, gymmet eller på en utflykt, är denna termosflaska ett pålitligt sätt att njuta av din dryck när som helst och var som helst.

    Termoisolering

    Denna termoflaska är utrustad med en högeffektiv termoisoleringsteknik. Den håller din dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Perfekt för att njuta av en varm kopp kaffe på morgonen eller friskt kylt vatten under en varm sommardag. Termoisoleringen i denna flaska är designad för att säkerställa att din dryck behåller sin optimala temperatur under lång tid.

    Hållbar konstruktion

    Gefu - olimpio termoflaska är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta gör flaskan hållbar och motståndskraftig mot stötar och slag. Den svarta ytan ger den också en elegant och modern look. Flaskan är även BPA-fri, vilket gör den säker att använda och dricka från.

    Praktisk användning

    Den här termosflaskan är enkel att använda och rengöra. Den har en smart twist-lock funktion som gör det enkelt att öppna och stänga flaskan med bara en hand. Dessutom har den en läckagesäker design som förhindrar spill och läckage. Med en stor öppning är det också enkelt att fylla på och tömma flaskan samt att rengöra den.

    Portabilitet

    Gefu - olimpio termoflaska är utformad för att vara lätt att ta med sig överallt. Den har en slank och kompakt design som gör den enkel att bära i väskan eller ryggsäcken. Dessutom passar den flesta standard mugghållare i bilar, vilket gör den perfekt för resor och pendling.Sammanfattningsvis är Gefu - olimpio termoflaska en pålitlig och praktisk följeslagare för att hålla din dryck varm eller kall. Med sin 500 ml kapacitet, termoisoleringsteknik, hållbara konstruktion och användarvänliga design, är den perfekt för att njuta av din favoritdryck när och var du vill.
    Specifikationer
    Volym
    500 ml

    16 Produkter från samma kategori: