Termosar för utomhusbruk

    Termisk stålmugg med fransk press classic - grön 0.47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01855-014

    731,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Stål
    • Höjd: 235 mm
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 600 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Termisk stålmugg med fransk press classic - grön 0.47l / stanley

    Funktioner:

    Hållbara material:

    Denna termiska stålmugg är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den en oöverträffad hållbarhet och slitstyrka. Den är utformad för att klara av tuffa förhållanden och håller sig snygg och funktionell under lång tid.

    Termisk isolering:

    Denna mugg är utrustad med termisk isoleringsteknik som hjälper till att hålla drycken varm eller kall under långa perioder. Det betyder att du kan njuta av en varm kopp kaffe eller en svalkande dryck längre än någonsin tidigare.

    Fransk press:

    Med denna stålmugg kan du njuta av en autentisk fransk press-kopp kaffe var du än befinner dig. Den inbyggda franska pressen gör det enkelt att brygga en smakrik och kraftfull kopp kaffe utan behovet av en separat bryggare eller press.

    Enkel att använda och rengöra:

    Denna stålmugg är utformad för enkel användning och rengöring. Den har en praktiskt utformad lock- och tätningssystem som förhindrar läckage och spill. Dessutom är den lätt att rengöra med vatten och mild tvål.

    Grön färg:

    Denna termiska stålmugg kommer i en vacker grön färg, vilket ger den en stilren och modern look. Färgen gör den även lätt att identifiera bland andra muggar och tillbehör.

    Allmänna tekniska specifikationer:

    - Höjd: 235 mm

    - Material: Stål

    - Volym: 0,47 liter

    - Vikt: 600 g

    Termisk stålmugg med fransk press classic - grön 0.47l / stanley är den perfekta lösningen för alla kaffeälskare och äventyrare som vill ha det bästa av två världar: termisk isolering och autentisk fransk press. Denna mugg är tillverkad av robust stål och har en snygg grön färg som ger den en stilren och modern look. Med en volym på 0,47 liter rymmer den tillräckligt med kaffe för att hålla dig nöjd och energifylld hela dagen. Utrustad med termisk isolering håller denna mugg din dryck varm eller kall under lång tid. Den inbyggda franska pressen gör det möjligt att brygga en fantastisk kopp kaffe var du än befinner dig. Dessutom är den lätt att använda och rengöra, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resor, camping och vardagsbruk. Upplev den ultimata kaffeupplevelsen med denna termiska stålmugg med fransk press - grön 0.47l / stanley.

    Mått
    Vikt
    600 g
    Höjd
    235 mm
    Specifikationer
    Volym
    0,47 liter
    Material
    Stål

    16 Produkter från samma kategori: