Termosar för utomhusbruk

    Stanley - termoflaska med sugrör 0,65l gul

    PRODUKTKOD: 10-09697-010

    638,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Stål
    • Volym: 0,7 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Stanley - termoflaska med sugrör 0,65l gul

    Den här Stanley termoflaskan är tillverkad i stål och har en volym på 0,65 liter. Den är designad för att hålla din dryck varm eller kall under lång tid, perfekt för resor, camping eller att ha med till jobbet.

    Material av hög kvalitet

    Denna termoflaska är tillverkad av stål av hög kvalitet. Detta material är både hållbart och tåligt, vilket gör att du kan använda flaskan under en lång tid utan att den slits ut. Stålet ger också en elegant och stilren finish till flaskan.

    Termoisolerande egenskaper

    Termosflaskan är utrustad med termoisolerande egenskaper som hjälper till att hålla din dryck varm eller kall under flera timmar. Flaskan är konstruerad med dubbla väggar och ett vakuumisoleringssystem, vilket minimerar värmeförluster och kyla.

    Sugrörsdesign för bekväm användning

    En unik särdrag hos denna termoflaska är dess sugrörsdesign. Det medföljande sugröret gör det enkelt att dricka från flaskan utan att behöva hälla upp drycken i ett glas. Detta gör flaskan perfekt för långa bilresor eller när du är på språng.

    Praktisk och mångsidig

    Termoflaskan är inte bara funktionell, den är också praktisk och mångsidig att använda. Den har en storlek på 0,65 liter, vilket rymmer tillräckligt med dryck för en längre tid. Den har också en läckagesäker konstruktion och är enkel att rengöra.

    Om du letar efter en pålitlig och stilren termoflaska för att hålla din dryck varm eller kall, så är Stanley termoflaska med sugrör på 0,65 liter i gult en utmärkt val. Dess högkvalitativa material, termoisolerande egenskaper och praktiska funktioner gör den till en perfekt följeslagare för alla dina äventyr.

    Produkt
    Typ
    Termos
    Specifikationer
    Material
    Stål
    Volym
    0,7 liter

    16 Produkter från samma kategori: