Termosar för utomhusbruk

    Termisk stålmugg trigger classic - grön 0,35l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-06440-014

    437,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Aluminium, Stål
    • Höjd: 189 mm
    • Volym: 0,35 liter
    • Vikt: 310 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Termisk stålmugg trigger classic - grön

    Den termiska stålmugg Trigger Classic i grön är en perfekt följeslagare för att hålla dina drycker varma eller kalla under lång tid. Med en volym på 0,35 liter är den tillräckligt stor för att rymma dina favoritdrycker och samtidigt vara lätt att bära med sig.

    Hög kvalitet

    Denna stålmugg är tillverkad av högkvalitativt aluminium och stål, vilket gör den robust och hållbar. Den är utformad för att klara av tuffa förhållanden och kan enkelt hantera både värme och kyla.

    Termisk effektivitet

    Muggen har en termisk effektivitet som håller drycker varma i upp till 7 timmar och kalla i upp till 10 timmar. Du kan njuta av din varma kaffe på morgonen eller din kalla dryck på sommardagen utan att oroa dig för att de blir för varma eller kalla.

    Praktisk design

    Muggen har en trigger-tryckknapp som gör det enkelt att öppna och stänga locket med en hand. Den har också ett säkert lock som förhindrar läckage när du är på språng. Det ergonomiska handtaget gör det lätt att bära med dig muggen var du än går.

    Mångsidig användning

    Denna stålmugg är perfekt för att användas både inomhus och utomhus. Den är idealisk för resor, camping, vandring eller bara för att ha med dig till jobbet eller skolan. Du kan njuta av dina favoritdrycker när som helst och var som helst utan att kompromissa med deras temperatur.

    Med den termiska stålmuggen Trigger Classic i grön kan du alltid hålla dina drycker på rätt temperatur, oavsett om det är varmt eller kallt väder. Det är en pålitlig och praktisk följeslagare för alla dina äventyr och dagliga behov. Investera i denna hållbara och effektiva mugg och upplev kvaliteten och bekvämligheten på en av de bästa termosmuggarna på marknaden.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    189 mm
    Vikt
    310 g
    Specifikationer
    Volym
    0,35 liter
    Material
    Aluminium, Stål

    16 Produkter från samma kategori: