Termosar för utomhusbruk

    Stanley - metallglas i äventyrsfodral, 4 x 60ml

    PRODUKTKOD: 10-01705-039

    572,00 kr
    Inkl. moms
    Set med fyra metallglas med grönt fodral. Fungerar bra under de mest extrema förhållanden.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Stanley - metallglas i äventyrsfodral, 4 x 60 ml

    Robusta metallglas för äventyrliga själar

    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set är den perfekta följeslagaren för alla äventyr i friluftslivet. Dessa robusta och hållbara metallglas är designade för att tåla tuffa förhållanden och är tillverkade av rostfritt stål av högsta kvalitet för att ge långvarig användning.

    Praktiskt äventyrsfodral för enkel förvaring

    Det medföljande äventyrsfodralet gör det enkelt att bära med dig dina metallglas överallt. Fodralet är tillverkat av slitstarkt material som skyddar glasen från stötar och skador. Du kan enkelt fästa fodralet på din ryggsäck eller bälte med hjälp av den praktiska karbinhaken.

    Perfekt för drinkar och rastplatser

    Med en kapacitet på 60 ml per glas är dessa metallglas perfekta för att avnjuta dina favoritdrinkar i naturen. Oavsett om det är en snabb uppfriskning under en vandringstur eller en avkopplande stund vid lägerelden, kommer dessa glas att ge dig en bekväm och stilfull upplevelse.

    Lätt att rengöra och underhålla

    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set är mycket lätta att rengöra och det rostfria stålet förhindrar att smaker och dofter fastnar i glasen. Du kan enkelt skölja av dem med vatten eller diska dem för att hålla dem rena och fräscha för dina kommande äventyr.

    Med Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set får du inte bara pålitliga och hållbara metallglas, utan också ett äventyrsfodral som gör det enkelt att bära med dig dina glas överallt. Så ge dig ut på äventyr och njut av dina favoritdrycker med stil!

    Produkt
    Typ
    Friluftskök
    Modellnamn
    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set 4x59ml
    Märke
    Stanley

    16 Produkter från samma kategori: